Verstappen: Αδιαφορώ για τους θεατρινισμούς του Netflix

O παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 θεωρεί πως η πλατφόρμα του Netflix αποκρύπτει τα πραγματικά γεγονότα και προβάλει ψεύτικες αντιπαλότητες.

  • -
  • -

Καμία σχέση με τη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix «Drive to Survive» δεν θέλει να έχει πλέον ο Max Verstappen. O πρωταθλητής της Formula 1, προφανώς επηρεασμένος και από όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν, αρνείται να εμφανιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς, θεωρώντας δεδομένο πως τα πραγματικά γεγονότα θα διαστρεβλωθούν προς όφελος της τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Έτσι οδηγούσε ο Verstappen όταν ήταν 17 χρονών (video)

Σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστηρίζει πως οι παραγωγοί της σειράς, για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους βολεύουν, γεγονός το οποίο δεν τον εκφράζει καθόλου. 

«Καταλαβαίνω ότι η σειρά θέλει να αυξήσει τη δημοτικότητα της Formula 1 στην Αμερική. Από τη μεριά μου ως οδηγός αγώνων και της Formula 1 δεν μου αρέσει αυτό που κάνει το Netflix και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού του σόου. Έδειξαν ψεύτικες αντιπαλότητες που δεν υπήρχαν ποτέ στην πραγματικότητα, κι έτσι αποφάσισα να μην είμαι πια μέρος του Drive to Survive και να μην δίνω συνεντεύξεις. Δεν μου αρέσει η μυθοπλασία, προτιμώ τα γεγονότα και την πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Verstappen.

max netflix

Όσον αφορά την μάχη που είχε με τον Hamilton και πως θα την παρουσιάσουν, ανέφερε: «Θα θέλουν να μας παρουσιάσουν ως αντιπάλους με λάθος τρόπο. Όπως όταν σκοντάψαμε κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά ο ένας πάνω στον άλλο καθώς περπατούσαμε».

Η νέα σεζόν του «Drive to Survive» αναμένεται στον «αέρα» μέσα στον Μάρτιο, πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Πηγή: racingnews365.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...