Προσγειωμένοι παραμένουν οι άνθρωποι της McLaren

  • -
  • -

Βελτιώσεις την τάξης των 0.15 με 0.25 δευτερολέπτων sτο γύρο ανά αγώνα έχει προγραμματίσει να φέρει η ομάδα της McLaren. Μιλώντας μετά από 1-2 στον Καναδά ο Martin Whitmarsh, αφεντικό της ομάδας, είπε ότι η ομάδα του θα φέρει βελτιώσεις οι οποίες είναι αναγκαίες, εάν θέλουν να περάσουν την Red Bull Racing.

 

Έχοντας κερδίσει 4 αγώνες φέτος ο Whitmarsh δεν μπορεί να είναι παρά χαρούμενος για την ομάδα του. «Μπορεί να έχουμε περισσότερες εμπειρίες σε μάχες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, και έχουμε πιθανώς μεγαλύτερη εμπειρία στην ομάδα μας από την Red Bull Racing, αλλά δεν τους υποτιμούμε. Θα έχουν ένα δυνατό comeback σίγουρα, και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο. Είναι κλασική περίπτωση που εάν δεν εξελίσσουμε το μονοθέσιο γρήγορα, τότε δεν κερδίζουμε αγώνες και δεν θα κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα πρόγραμμα εξέλιξης, και θα προσπαθήσουμε να φέρνουμε 0.15-0.25 δευτερόλεπτα στον γύρο ανά αγώνα. Εάν καταφέρουμε το πάνω όριο τότε θα έχουμε κερδίσει 1 δευτερόλεπτο στον γύρο σε 4 αγώνες», είπε.

 

Όμως τα μυαλά τους δεν παίρνουν αέρα. Κοιτάζουν κάθε αγώνα ξεχωριστά. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους τελευταίους δυο αγώνες, αλλά πρέπει να πάμε στην Βαλένθια και θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στην φόρμα που έχουμε αυτή τη στιγμή και με τον τύπο της πίστας της Βαλένθια, και να βεβαιωθούμε ότι το σημαντικό βήμα που ετοιμάζουμε για το Silverstone θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τον ρυθμό», τόνισε ο Whitmarsh.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...