Νιώθει άνετα ο Alonso στο Maranello

  • -
  • -

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Fernando Alonso στην Corriere della Serra. Μίλησε για την μετά Schumacher εποχή στην Scuderia και για την δυναμικότητα των αντιπάλων του.

 

Καταρχήν είπε ότι με την απόφαση του Schumacher να γυρίσει στην ενεργό δράση και ειδικά με την Mercedes GP, γυρίζοντας την πλάτη του στην Ferrari, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γιαυτόν για να μπορέσει να εγκλιματιστεί στο Maranello. Πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε σύγκριση με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. «Τώρα ίσως είμαστε πιο ελεύθεροι», είπε ο Ισπανός με νόημα. Η επιστροφή του Γερμανού ήταν για τον Alonso μια μεγάλη έκπληξη. «Αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη το γεγονός ότι επέστρεψε παρόλο που θα μπορούσε να έχει την ησυχία του και με τέτοιο παρελθόν», συμπλήρωσε.

 

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δυναμικότητα των αντιπάλων του βάζοντας στην πρώτη γραμμή την Red Bull Racing, για τους οποίους είπε ότι είναι πάρα πολύ γρήγοροι στα προκριματικά, αλλά στο αγώνα μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, για την McLaren, λέγοντας ότι ξέρουν να εξελίσσουν το μονοθέσιο πολύ γρήγορα, αλλά έκλεισε λέγοντας «Συνολικά : Η Ferrari έχει το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα».

 

Είχε όμως να σχολιάσει και για τον Massa : «Ο Felipe Και εγώ αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Όταν χάνω κάτι στις στροφές αυτό το έχει, ενώ εγώ είμαι γρηγορότερος σε άλλα τμήματα. Το μυστικό είναι να μαθαίνεις άλλον. Ποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα; O Button και ο Hamilton». Όταν τέλος ρωτήθηκε για το εάν επαναλάμβανε μια κίνηση ίδια με αυτή που προσπέρασε τον Massa στην είσοδο των πιτ στον αγώνα της Κίνας είπε : «Σίγουρα ναι».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...