Montezemolo : Δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους οδηγούς μας

  • -
  • -

Το συμβάν ανάμεσα στον Fernando Alonso και τον Felipe Massa στον αγώνα της Κίνας έχει πυροδοτήσει κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στους δημοσιογράφους κατά πόσο υπάρχει πλέον θέμα ανάμεσα στους οδηγούς της ομάδας. Ο Massa λένε ότι μετά από τον αγώνα ήταν πολύ απογοητευμένος με το συμβάν, ρίχνοντας και ευθύνες στον εαυτό του.

 

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στους Alonso και Massa, ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί γνωρίζουν ότι τρέχουν για την Ferrari και όχι για τους εαυτούς τους», είπε ο di Montezemolo βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος της ομάδας σχολίασε : «Ότι έγινε χθες με τον Fernando να προσπερνά τον Felipe ήταν επεισόδιο στον αγώνα και πρέπει να το χειριστούμε κατά αυτόν τον τρόπο. Οι οδηγοί μας γνωρίζουν πώς πρέπει να συμπεριφέρνονται στην πίστα και το απέδειξαν και τώρα. Φυσικό είναι να θέλουν να κερδίσουν και οι δυο και οι δυο τους φέρνουν μαχητικό πνεύμα στους αγώνες, σεβόμενοι έναν απλό κανόνας : το καλό της ομάδας είναι πιο σημαντικό από το ατομικό καλό».

 

Ενδιαφέρον θα έχουν πλέον οι επόμενοι αγώνες για να δούμε κατά πόσο θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η διαμάχη εντός πίστας ανάμεσα στους οδηγούς της Scuderia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...