F1: Ο Daniel Ricciardo δεν αποκλείει να παει McLaren ή Renault

  • -
  • -

Ο Daniel Ricciardo βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του στα 29 του χρόνια και μπροστά του έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο που επιθυμεί. Όμως η Ferrari δείχνει να μην τον υπολογίζει, ενώ η Mercedes βλέπει πολύ θετικά την παραμονή του Valtteri Bottas στην ομάδα.

 

Τι μπορεί να κάνει ο Ricciardo; Πέρα από το προφανές που είναι να μείνει στην Red Bull Racing είπε ότι δεν αποκλείει μια μετακίνησή του στην McLaren ή την Renault. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φήμες που έλεγαν ότι η McLaren του προσφέρει συμβόλαιο 20εκ Ευρώ, κάτι που δεν ισχύει. Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ricciardo γνωρίζει ότι ούτε η McLaren ούτε η Renault είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να χτυπήσουν τις top ομάδες, αλλά και ο Hamilton πήρε την απόφαση να πάει στην Mercedes το 2013 σε μια κίνηση που είχε ρίσκο και η οποία εν τέλει του βγήκε.

 

Στην McLaren έχουμε την περίπτωση που ο Fernando Alonso θα χρειαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ περιμένει και ο Lando Norris την ευκαιρία για να παρουσιάσει τις ικανότητές του στην F1. Προφανώς υπάρχει και ο Vandoorne ο οποίος δεν έχει εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Εχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το σενάριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...