F1: Τα «βρήκαν» Verstappen και Ricciardo

  • -
  • -

Η σύγκρουση των ομόσταυλων Verstappen και Ricciardo στον αγώνα του Μπακού ήταν σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχόλησαν τόσο την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους. Παλαιότερα είχαμε και τα συμβάντα ανάμεσα στους Vettel και Webber να θυμόμαστε.

 

Μιλώντας στο Γερμανικό Sport Bild, ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, είπε ότι οι Verstappen και Ricciardo μίλησαν και τα βρήκαν και αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Τι θα γίνει εάν φτάσουμε πάλι όμως στο ίδιο σημείο; Δεν θα πρέπει να ξαναγίνει! «… αυτό είναι ξεκάθαρο. Το ξέρουν και οι δυο. Τους αφήνουμε να τρέξουν ελεύθερα. Παρόλα αυτά θα δώσουμε εντολές στους μηχανικούς αγώνων τους ότι θα πρέπει να επέμβουν, εάν τους δουν ότι πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Ο Marko όμως κράτησε ίσες αποστάσεις. Είπε ότι ο Ricciardo άργησε να πατήσει φρένο και είχε κρύα λάστιχα, ενώ ο Verstappen θα μπορούσε να αποφύγει το ατύχημα. Στο ερώτημα για το εάν ο Verstappen βάζει τον εαυτό του υπο πίεση απάντησε ότι σε αυτή την φάση θέλει πολλά. «Βάζει τον εαυτό του πολύ σε πίεση. Θα πρέπει να μάθει να υποχωρεί. Ειδικά τώρα βλέποντας την συχνότητα των ατυχημάτων που έχει»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...