F1: Τρεις είναι οι επιλογές της Williams

O Stroll θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος

  • -
  • -

Η ιστορική ομάδα της Williams θέλει να λύσει το ζήτημα με τους οδηγούς της σύντομα. Όμως τα πράγματα δεν είναι απλά. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Lance Stroll του οποίου ο πατέρας έχει συμβάλει οικονομικά στην ομάδα.

 

Τώρα η ομάδα ψάχνεται για το ποιος θα είναι δίπλα του. Κλειδί στην υπόθεση είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας, η Martini, η οποία απαιτεί ένας από τους δυο οδηγούς να είναι πάνω από 25 χρονών για να μπορεί να τον «χρησιμοποιεί» στις διαφημιστικές καμπάνιες.

 

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Felipe Massa, ο οποίος πέρσι είχε ανακοινώσει την λήξη της καριέρας του στην F1, αλλά το ντόμινο με την αποχώρηση του Rosberg και την μετακίνηση Bottas στην Mercedes, έφερε και πάλι τον Βραζιλιάνο να γυρίζει σε αγωνιστική θέση. Δεύτερος είναι ο Paul di Resta, ο οποίος είναι δοκιμαστής στην ομάδα, αλλά η εμφάνισή του στην Ουγγαρία όταν του ζητήθηκε να καλύψει το κενό του Felipe Massa ο οποίος δεν μπόρεσε να τρέξει, έφερε και πάλι τον οδηγό σε αγωνιστική θέση.

 

Υπάρχει όμως και ο Robert Kubica, ο οποίος προσπαθεί να γυρίσει στην ενεργό δράση. Οι δοκιμές που έκανε με την Renault, μάλλον δεν πήγαν όπως θα ήθελε, και τώρα θα του δοθεί η δυνατότητα να αξιολογηθεί από την Williams πιθανότατα στην Βραζιλία σε προσωπικές δοκιμές.

 

Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί η Williams για να καλύψει την θέση αυτή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...