F1: Χωρίζουν οι δρόμοι McLaren και Honda;

Χωρίς συγκεκριμένα πλάνα δεν γίνεται να συνεχίσουν μαζί

  • -
  • -

Κοντά στην απόφαση κατά πόσο θα συνεχιστεί η συνεργασία της McLaren με την Honda βρίσκονται στην Βρετανική ομάδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αφεντικού της Zak Brown. Μιλώντας στο Reuters ο Brown τόνισε ότι ‘φτάνουν στην διχάλα’ για το μέλλον της συνεργασίας.

 

«H Honda δουλεύει πολύ σκληρά αλλά φαίνεται σαν να έχει χαθεί. Μάθαμε πρόσφατα ότι δεν θα έχουμε την αναβάθμιση (για τον Καναδά), και δεν έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, κάτι το οποίο είναι ανυσηχητικό γιατί ο πόνος είναι μεγάλος και δεν μπορούμε να καθόμαστε για πάντα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την αναβάθμιση όπως και οι οδηγοί μας και είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν έρχεται. Δεν είναι η έλλειψη προσπάθειας, αλλά δυσκολεύονται να το ολοκληρώσουν. Το ΔΣ μας έχει δώσει τις εντολές. Δεν θα μείνουμε για άλλο ένα χρόνο έτσι, στην ελπίδα. Δεν θα πω ποιες είναι οι επιλογές μας. Η προτίμησή μας είναι να πάρουμε πρωτάθλημα με την Honda. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση για το εάν μπορεί να γίνει. Και έχουμε σοβαρές ανησυχίες. Το να λείπουν αναβαθμίσεις και οι αναβαθμίσεις να μην αποφέρουν το επίπεδο που μας έχουν πει ότι θα φέρει. Είμαστε στο όριό μας», είπε ο Brown.

 

O Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren τόνισε ότι οι επόμενες 90 μέρες θα είναι πολύ σημαντικές γιατί θα πρέπει να παρθούν σημαντικότατες αποφάσεις, καθώς θα πρέπει να πείσουν και τον Fernando Alonso για να έχει λόγο να μείνει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...