F1: Ο James Allison στην Mercedes

Ο Βρετανός αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή

  • -
  • -

Η Mercedes AMG Petronas Motorsport ανακοίνωσε σήμερα ότι ο James Allison θα είναι μέλος της ομάδας από την 1η Μαρτίου 2017 στην θέση του τεχνικού διευθυντή. Η θέση αυτή είναι νεα και θα αναφέρεται στον Toto Wolff ο οποίος θα έχει την ευθύνη της ομάδας.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος να γυρίζω στην δουλειά μετά από πολύ καιρό εκτός του σπορ. Είναι μεγάλη η τιμή και ευκαιρία να μου δίνεται αυτή η θέση στην ομάδα η οποία πήγε απίστευτα καλά τις προηγούμενες χρονιές. Ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου ώστε να βοηθήσω την Mercedes να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο», είπε ο Allison.

 

Από την πλευρά του ο Toto Wolff συμπλήρωσε : «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον James στην Mercedes και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Η τεχνική μας ομάδα είναι πολύ ικανή σε κάθε επίπεδο και στο υψηλότερο σημείο έχοντας φέρει 3 σερί πρωταθλήματα. Δεν ήταν εύκολη δουλειά να βρεις την σωστή προσωπικότητα ώστε να δυναμώσει την ικανή ομάδα των μηχανικών μας και να δώσει στους ταλαντούχους νέους μηχανικούς χώρο να εξελιχθούν και να φέρουν το δικό τους όραμα. Ο James είναι ένας πολύ σημαντικός μηχανικός και πιστεύω ότι βρήκαμε τον σωστό άνθρωπο για να καλύψει την σωστή θέση»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...