F1: Jos Verstappen: Ο Max είναι εδώ για να αγωνίζεται

Και να προσφέρει αυτό που ο κόσμος αναζητά στην F1

  • -
  • -

Ο Max Verstappen έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για τον τρόπο οδήγησής του. Η επιθετική του άμυνα και τα προσπεράσματά του τον έχουν φέρει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και οι «συνάδελφοί» του έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

 

Θέση πήρε μετά από καιρό ο πατέρας του Max Verstappen και παλιός οδηγός της F1, Jos. «Δεν είμαστε εδώ για κανέναν άλλο. Είμαστε εδώ για εμάς, οδηγούμε για την Red Bull, και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτούς. Οτιδήποτε και εάν σκέφτεται ο κόσμος ή εκνευρίζεται, πρέπει να σκέφτονται ότι είναι εδώ για να αγωνίζεται», είπε ο Jos και συνέχισε : «Ήταν το ίδιο και με τον Seb (σ.σ. Vettel στην Βραζιλία). Πιστεύω ότι ήταν καλή κίνηση. Προσπάθησε να περάσει τον Seb στην στροφή 4 και δεν δούλεψε. Ο Seb τον έβγαλε λίγο εκτός γραμμής και ο Max έκανε το ίδιο, και ο κόσμος θέλει να βλέπει ακριβώς αυτό. Κάποιες φορές πετυχαίνει για τον Max, κάποιες φορές πετυχαίνει για τον Seb. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε».

 

Το ερώτημα είναι τι θέλουμε να βλέπουμε και σίγουρα η παρουσία του νεαρού Ολλανδού είναι αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή η F1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...