F1: Λάθος «κατά 99%» η κριτική προς τον Verstappen

Ο Christian Horner στηρίζει τον οδηγό του

  • -
  • -

Ο Max Verstappen ήρθε στην F1 για να φέρει τα πάνω κάτω. Ο τρόπος που οδηγεί όμως και μάχεται έχει φέρει διχογνωμίες ανάμεσα στους οδηγούς και τους οπαδούς. Ενας ακόμα υποστηρικτής του Verstappen ακούει στο όνομα Christian Horner.

 

«Εξαρτάται από το εάν την άξιζε ή όχι, και κατά 99% δεν την άξιζε. Οπότε την αγνοείς και συνεχίζεις την δουλειά σου. Ο μόνος λόγος που παράγει ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που αποδίδει. Είναι νέος και θα κάνει και το λάθος, αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα. Όλα είναι μέρος της εξέλιξης, μέρος της διαδικασίας. Το βλέπουμε συνεχώς όταν πολύ ταλαντούχοι οδηγοί προσπαθούν να βάλουν την σφραγίδα τους, πάντα υπάρχει κριτική. Το είδαμε με τον Sebastian Vettel, με τον Lewis Hamilton, τον Fernando Alonso, και τον Ayrton Senna. Μπορείς να το δεις μέσα στην ιστορία», είπε ο Horner.

 

Συνέχισε δε λέγοντας : «Είναι αρκετά μετρημένος και προσγειωμένος για κάποιον στην ηλικία του. Είναι 18 χρονών, κάτι που συχνά το ξεχνάει ο κόσμος, και είναι ήδη στην 3η χρονιά στο motorsport μετά από μια μακρά και σημαντική καριέρα στα καρτ. Και αυτό που έχει καταφέρει είναι πολύ σημαντικό σε τόσο μικρό διάστημα. Εχει το momentum και αυτό συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Και η εμπιστοσύνη του, με την εμπειρία, συνεχίζει να αυξάνεται και χαίρομαι που είναι στην ομάδα μας και όχι σε κάποια άλλη»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...