Παγκόσμιο Test Drive του νέου Focus

100 τυχεροί από όλο τον κόσμο θα το οδηγήσουν πρώτοι

  • -
  • -

Η Ford λανσάρει με εντυπωσιακό τρόπο το νέο Focus: με ένα παγκόσμιο Test Drive αλλά και μπόλικη φιλανθρωπική δράση. Το Focus Global Test Drive θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011 στη Νότια Ευρώπη – η ακριβής τοποθεσία θα επιβεβαιωθεί τον Νοέμβριο. Στο πρόγραμμα δοκιμών οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πάρουν μία ιδέα από το νέο Focus και θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους χωρίς περιορισμούς, ενώ οι μηχανικοί της Ford θα βλέπουν άμεσα τις αντιδράσεις των ενδιαφερόμενων και υποψηφίων πελατών.

Μέσω της σελίδας του Focus στο Facebook, φίλοι και οπαδοί από όλο τον κόσμο προσκαλούνται να ανεβάσουν βίντεο εξηγώντας γιατί πρέπει να συμπεριληφθούν στους 100 συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με βάση μία σειρά κριτηρίων όπως το επίπεδο δημιουργικότητάς τους, η ενεργή παρουσία τους στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και ο αριθμός των ψήφων που θα λάβουν.

Παράλληλα, η διαδικασία αιτήσεων προσκαλεί τους επίδοξους test drivers για ένα 'ξεκίνημα πέραν της αυτοκίνησης’, προσφέροντας 500.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς που θα υποδείξουν οι οδηγοί (10.000 δολάρια για κάθε αγορά) στις κατηγορίες πείνα, εκπαίδευση και περιβάλλον/βιωσιμότητα. Λεπτομέρειες για τις αιτήσεις που αφορούν το Global Test Drive διατίθενται τώρα στην κατηγορία “Global Drive” στη διεύθυνση http://facebook.com/fordfocus.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...