Η BMW Hellas ανακοινώνει τα νέα προγράμματα συντήρησης

Για μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ

  • -
  • -

Τα προγράμματα συντήρησης BMW Value Service και ΜΙΝΙ Value Service της BMW Hellas, προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους των αυτοκινήτων ΒMW και MINI να διατηρήσουν την άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων τους, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της ενέργειας αυτής είναι ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν μόνιμα προγράμματα συντήρησης και όχι για προωθητικές ενέργειες περιορισμένης διάρκειας.

 Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, γνήσια ανταλλακτικά BMW και ΜΙΝΙ, λάδια προδιαγραφών ΒMW και MINI, καθώς και ΦΠΑ 23%.

Η γνώση των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά και τα προβλεπόμενα λιπαντικά για κάθε κινητήρα, εγγυώνται την ιδανική συντήρηση των αυτοκινήτων BMW και ΜΙΝΙ, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Τα προγράμματα BMW Value Service και ΜΙΝΙ Value Service ισχύουν για τα μοντέλα BMW Σειράς 1, BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 5, BMW X3, ΒMW X5 (Ε53), με ημερομηνίες ταξινόμησης από το 1998 έως και το 2009, όπως και για τα μοντέλα ΜΙΝΙ, με ημερομηνίες ταξινόμησης από το 2000 έως και το 2009.

Τα προγράμματα θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Αυγούστου του 2012 σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ. Αναλυτικές πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στις ιστοσελίδες www.bmw.gr και www.mini.com.gr.