Peugeot: Νέο Πρόγραμμα Παροχών

  • -
  • -

Η Lion Ελλάς Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot, προσφέρει νέες υπηρεσίες στους μελλοντικούς κατόχους αυτοκινήτων Peugeot με το Πρόγραμμα Παροχών Peugeot.

 

Βάσει του «Προγράμματος Παροχών Peugeot», οι καταναλωτές απαλλάσσονται από το κόστος των τελών κυκλοφορίας τόσο για το 2011 όσο και για το 2012. Παράλληλα, προσφέρεται και η ασφάλιση του αυτοκινήτου για ένα έτος.

 

Το «Πρόγραμμα Παροχών Peugeot» ισχύει για τα 107, 207, 207CC, 308, 3008, 508. Επιπλέον, και ανάλογα με το μοντέλο, εάν ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει όχημα προς απόσυρση παρέχεται έκπτωση από την Peugeot ίση με το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Στην περίπτωση που υπάρχει όχημα προς απόσυρση, τότε πέραν του οφέλους απόσυρσης παρέχεται επιπλέον έκπτωση από την Peugeot, της οποίας το ύψος κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση και το μοντέλο.

 

Το όφελος του μελλοντικού κατόχου αυτοκινήτου Peugeot είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς στην περίπτωση του Peugeot 107 Urban AC με λιανική τιμή € 9.990, σε περίπτωση απόσυρσης παρέχεται έκπτωση € 1.118 (όφελος απόσυρσης € 718 + έκπτωση €400), ενώ παράλληλα προσφέρεται έκπτωση ίση με τα τέλη κυκλοφορίας 2011 (€82), τα τέλη κυκλοφορίας 2012 (€93) και την ασφάλεια ενός έτους (€ 350)!

 

Παράλληλα, ο μελλοντικός κάτοχος αυτοκινήτου Peugeot μπορεί να επιλέξει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, από τα ευέλικτα προγράμματα που παρέχουν μεταξύ άλλων 12μηνη άτοκη περίοδο χάριτος και πολλές δόσεις.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλα τα νέα αυτοκίνητα Peugeot παρέχεται εργοστασιακή εγγύησηωμηχανικών μερών 5 ετών, ενώ εξακολουθούν να ισχύουν :

  • Εγγύηση 3 ετών για προστασία χρώματος,
  • Εγγύηση 12 ετών για αντισκωριακή προστασία, καθώς και
  • Οδική Βοήθεια 2 ετών Peugeot Assistance.