Alfa Romeo: On-line προσφορές

Alfa Gain από την ελληνική αντιπροσωπεία

  • -
  • -

Μια νέα υπηρεσία προσφέρει πλέον ο δικτυακός τύπος της Alfa Romeo στην ελληνική αγορά.  Η υπηρεσία ονομάζεται Alfa Gain και περιλαμβάνει μια λίστα με περιορισμένων σε αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, τα οποία προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.

Από το www.alfaromeo.gr μπαίνοντας στην υπηρεσία Alfa Gain μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα οχήματα, τις προνομιακές τιμές με ή χωρίς απόσυρση αυτοκινήτου που τα συνοδεύουν, αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης με τις οποίες μπορείτε να τα αποκτήσετε. Στη συνέχεια επικοινωνείτε με έναν από τους επίσημους διανομείς του δικτύου της Alfa Romeo και ενημερώνεστε για παραπάνω πληροφορίες, σχετικά με το μοντέλο της επιλογής σας. Η λίστα των αυτοκινήτων ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ όλα τα αυτοκίνητα είναι καινούργια και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.

Η λίστα των μοντέλων, περιλαμβάνει εκδόσεις των Mito, 147, 159, GT και Brera. Χαρακτηριστικά μια λευκή Mito 155hp Progression, με ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα, τιμολογείται στα 15.405€ με ή χωρίς χρηματοδότηση (ή 14445€ με απόσυρση) και μια 159 1.75 ΤBi από 24.200€ με ή χωρίς χρηματοδότηση (ή 22100€ με απόσυρση).