Tesla: Άμεσα διαθέσιμο το Model 3 στην Ελλάδα και φθηνότερο έως 5.500 €

Η Tesla προσφέρει το Model 3 σε εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές και μάλιστα με παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα Model 3 σε χαμηλότερη τιμή, προσφέρει η Tesla στους υποψηφίους αγοραστές. Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση ορισμένες εκδόσεις της προ-facelift έκδοσης και, για να δελεάσει το κοινό, έριξε αρκετά τις τιμές.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας υπάρχουν σε απόθεμα επτά εκδόσεις του Model 3. Τα αυτοκίνητα αναμένονται σύντομα στη χώρα μας, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, με τον χρόνο παράδοσης να είναι ελάχιστος. 

tesla

Το πρώτο που αντικρίζουμε είναι ένα Model 3 με πίσω κίνηση, σε λευκό χρώμα Pearl White και ζάντες 19 ιντσών sport. Το αυτοκίνητο φέρει μερικό premium πακέτο και έχει αυτονομία 491 χλμ. Η τιμή του από τα 44.760 € έχει μειωθεί στα 40.300 €, χωρίς την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Τα υπόλοιπα έξι αυτοκίνητα είναι Lond Range και τετρακίνητα. Προσφέρονται σε μαύρο, κόκκινο ή γκρι χρώμα, όλα έχουν ζάντες Sport 19΄΄ εκτός από ένα, premium πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού, autopilot, ακόμη και κοτσαδόρο.

tesla

Δείτε ακόμη: Πού θα κατασκευάζεται το φθηνό Tesla των 25.000 €;

Τα Model 3 Long Range με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, παρέχουν εκπληκτικές επιδόσεις και αυτονομία που ξεπερνά τα 600 χλμ. Όσο για τις τιμές τους, είναι μειωμένες έως και 5.520 €. Για παράδειγμα το κόκκινο κοστίζει 47.950 € από 53.170 € και το γκρι 50.070 € από 55.520 €. Θυμίζουμε πως, αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την κρατική επιδότηση των 8.000 €.

Επιπλέον, σε απόθεμα υπάρχουν και ορισμένες εκδόσεις των Model S και Model X, με τις τιμές να είναι έως και 12.000 € χαμηλότερες. 

Δείτε εδώ αναλυτικότερα τα διαθέσιμα Model 3 σε χαμηλότερες τιμές, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Tesla.