Ετοιμοπαράδοτα Citroen με άτοκες δόσεις! Ποια αυτοκίνητα αγοράζεις τώρα

Ένα άκρως ενδιαφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα λανσάρει η Citroen στην Ελλάδα, το οποίο καθιστά ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της.

  • -
  • -

Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις εξελίσσονται σε… πονοκέφαλο λόγω των υψηλών επιτοκίων που «παίζουν» στην αγορά, η Citroen κάνει την καλύτερη κίνηση και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας άτοκη χρηματοδότηση για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή, καθώς έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή των άτοκων δόσεων σε διάστημα έως και 48 μήνες (4 χρόνια). Με αυτό τον τρόπο, η απόκτηση ενός μοντέλου της μάρκας γίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ.

Ποια Citroen παίρνεις με άτοκες δόσεις;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Citroen προσφέρει τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην γκάμα της με το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, όπως τα C3, C3 Aircross, C4, C4 X και C5 Aircross. Έτσι καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού που θέλει να αποκτήσει ένα κορυφαίο καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ξεχωρίζει σε πολλούς βασικούς τομείς όπως η άνεση, η τεχνολογία, η ασφάλεια και η ευρυχωρία. Από supermini (C3), έως οικογενειακά (C4), ακόμη και SUV ή crossover (C3 Aircross, C4 X, C5 Aircross), όλοι μπορούν να αποκτήσουν το Citroen που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, με τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις.

Δείτε ακόμη: Το No1 αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι Citroen - Δείτε ποιο

Τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ!

Εκτός από το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, όποιος αγοράσει ένα Citroen θα έχει κι άλλα, εξίσου σημαντικά οφέλη. Για παράδειγμα, η εγγύηση 5 ετών που προσφέρεται από το εργοστάσιο, συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία του απαραίτητου… peace of mind που αναζητά όποιος έχει αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Άλλωστε, η ξεγνοιασιά και η αξιοπιστία είναι από τους βασικότερους λόγους που κάποιος θα επιλέξει ένα καινούργιο! Εδώ, να τονίσουμε ότι η άτοκη χρηματοδότηση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα από τη Citroen στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...