Νέα υπηρεσία Fiat Deals

Νέα διαδικτυακή υπηρεσία με ετοιμοπαράδοτα καινούργια Fiat σε προνομιακή τιμή και με συμφέροντες τρόπους χρηματοδότησης

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάντα στο πνεύμα της εποχής, η Fiat ικανοποιεί τη σύγχρονη τάση που θέλει όλοι μας να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές χωρίς όμως να κάνουμε θυσίες στην ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων που αγοράζουμε. Με γνώμονα λοιπόν την απόλυτη ικανοποίηση και το όφελος του καταναλωτή, η Fiat προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας διαδικτυακής υπηρεσίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να βρουν συγκεκριμένα μοντέλα της φίρμας σε πραγματικά δελεαστικές τιμές.

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία «Fiat Deals» διαθέτει λίστα περιορισμένων σε αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, τα οποία προσφέρονται με ειδικές προνομιακές εκπτώσεις. Η πρόσβαση στο «Fiat Deals» γίνεται από την κεντρική σελίδα του επίσημου site της Fiat (www.fiat.gr). Μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, τις προνομιακές τιμές, τον έξτρα εξοπλισμό τους αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω της FGA Bank, με τα οποία μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Τα μοντέλα που διατίθενται αυτή την περίοδο στην ενότητα «Fiat Deals» είναι:

  • Βενζινοκίνητα Punto με κινητήρα 1.2 69 PS
  • Βενζινοκίνητα Punto με κινητήρα 1.4 77 PS αλλά και εκδόσεις με εργοστασιακά τοποθετημένο σύστημα διπλής τροφοδοσίας βενζίνης – υγραερίου (LPG)Επιπλέον όφελος απόσυρσης 

Το κέρδος, συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης, φτάνει κατά μέσο όρο τα 3.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει Fiat Punto 1.4 77 PS με 9.640 ευρώ με απόσυρση.

Επιπρόσθετα των προνομιακών τιμών, υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης ανταλλαγής, αξίας 500 ευρώ σε πελάτες Fiat. Τέλος, όλες οι προσφορές συνδυάζονται με χρηματοδότηση με το προνομιακό επιτόκιο 4,95% μέσω της FGA Bank (από 0% προκαταβολή έως 72 δόσεις). Το πρόγραμμα χρηματοδότης συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές υπηρεσίες για τον υποψήφιο πελάτη όπως η προστασία δανείου (σε περίπτωση ανεργίας) και 2 χρόνια εγγύησης επιπλέον της εργοστασιακής.

Στη συνέχεια, και αφού επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους επίσημους διανομείς του δικτύου της Fiat. Έτσι θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει και θα μπείτε σε σειρά προτεραιότητας.

Η γκάμα των αυτοκινήτων της υπηρεσίας «Fiat Deals» ανανεώνεται και εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όλα τα αυτοκίνητα της είναι καινούργια και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...