Suzuki: Τιμές Swift Sport & Swift Diesel

Έρχεται το ισχυρότερο Swift

  • -
  • -

Το νέο Swift Sport, έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του μοντέλου αποτελώντας την σπορ πρόταση του ιαπωνικού supermini. Την κίνηση στο νέο μοντέλο δίνει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.6 λίτρων M16A. Η μέγιστη ισχύς του κινητήρα αγγίζει τους 136 ίππους στις 6.800 rpm. Συνδυάζει επιδόσεις με σημαντική οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση: 6,4lt/100km) και χαμηλές εκπομπές CO2 (147g/km), αποδεικνύοντας τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον.  Ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων συνδυάζεται με το ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Ο εξοπλισμός του Suzuki Swift Sport περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, ηλεκτρονικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, keyless entry, cruise control, ESP, TCS, Xenon φώτα, φιμέ πίσω τζάμια, ράδιο-cd με MP3 με θύρα USB και Bluetooth.

Το μοντέλο θα διατίθεται σε μία έκδοση στην τιμή των 16.490€ (με την έκπτωση 1000€) και θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο. Περισσότερα στοιχεία για το νέο Swift Sport εδώ

 

Το Swift θα διατίθεται πλέον και με έναν 4κύλιδρο, 16βάλβιδο, κινητήρα πετρελαίου 1.3 λίτρων (DDiS). O κινητήρας diesel D13A, αποδίδει 75 ίππους και ροπή 190 Nm στις 1750 rpm. Με 109gr/km εκπομπές CO2, το Swift diesel καταναλώνει μόλις 4,2lt/100km.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Swift 5D GLX (Μάρτιος), ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν στη γκάμα οι εκδόσεις Swift GL (Μάϊος) σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...