Fiat Punto MyLIfe

Από 11.000€ με απόσυρση

  • -
  • -

Η Fiat παρουσιάζει τη νέα έκδοση MyLife για το Punto Evo, που βασίζεται πάνω στην υπάρχουσα έκδοση Active, στο βασικό εξοπλισμό της οποίας έχουν προστεθεί στοιχεία που προσφέρονταν μέχρι τώρα στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την ανταγωνιστικότητα του μοντέλου.

Το Punto Evo MyLife περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Active αερόσακους τύπου κουρτίνας, ηχοσύστημα με CD player & MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι, Blue&Me (σύστημα ανοικτής συνομιλίας κινητού μέσω τεχνολογίας Bluetooth), πίνακα πολλαπλών ενδείξεων και φορητό σύστημα πλοήγησης Tom Tom σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Fiat, με οθόνη αφής 4,3'' και λειτουργίες τηλεφωνικού καταλόγου, καθώς συνεργάζεται με το σύστημα Blue&Me. Το σύστημα περιλαμβάνει ηλεκτρονικό χάρτη ο οποίος προσφέρει 100% κάλυψη σε κεντρικό εθνικό δίκτυο, 99,8% κάλυψη σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, συνολική πληθυσμιακή κάλυψη 84,1%, συνολικό αριθμό δήμων και κοινοτήτων 1.034, κάλυψη σε μεγάλες πόλεις 99,9%, συνολική κάλυψη δρόμων 201.102 χλμ. και 48.000 σημεία ενδιαφέροντος (ξενοδοχεία, πρατήρια βενζίνης, συνεργεία, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, δημόσιες υπηρεσίες κτλ). Επίσης καλύπτει γεωγραφικά κεντρικούς εθνικούς οδικούς άξονες που αφορούν τις χώρες Σερβία, Αλβανία, Σκόπια, Ρουμανία, Μολδαβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία και Λευκορωσία.

Εκτός από την προσθήκη αυτού του σημαντικού επιπλέον εξοπλισμού, έχει γίνει και αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου, με σκουρόχρωμους προβολείς, λαβές θυρών και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα προφυλακτήρων. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης τόσο της εξωτερικής εμφάνισης όσο και του εσωτερικού διακόσμου, μέσω του πακέτου εξοπλισμού Style Pack και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα πλευρικών προστατευτικών θυρών, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινη λαβή επιλογέα ταχυτήτων και πατάκια Punto Evo.

Οι κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται η έκδοση MyLife θα είναι οι εξής: 1.2 με 69 ίππους, 1.4 με 77 ίππους (και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο), καθώς και ο νέος ντίζελ 1.3 Multijet με 85 ίππους, η επιλογή του οποίου προσφέρει στον πελάτη και το πρόσθετο όφελος της μη καταβολής τελών κυκλοφορίας, αφού οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι μόλις 95 gr/km.

Οι τιμές του Punto Evo MyLife ξεκινούν από τα 12.100€ για το 3θυρο 1.2 69 hp. Παράλληλα προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 230€ ενώ συνδυάζοντας και το όφελος απόσυρσης, η τελική τιμή εκκίνησης φτάνει τα 11.000€.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...