Νέα έκδοση – Lancia Delta Blackfire

Η Δύναμη της Μαύρης Φωτιάς

  • -
  • -

Από σήμερα η Lancia προσφέρει μόνο για την ελληνική αγορά, μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Blackfire. Η νέα «φλογερή» Delta διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 Turbo 120 ίππων και βασίζεται στην έκδοση Argento, η οποία είναι πλήρης σε εξοπλισμό περιλαμβάνοντας: κλιματισμό, 6 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque – σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι), το TTC (Torque Transfer Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο.

Η Delta Blackfire διατίθεται μόνο στο μαύρο χρώμα Nero Lava. Επιπλέον, πατάει στο δρόμο με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και διαθέτει trip computer με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία ένδειξης πίεσης του turbo. Ωστόσο, το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα έγκειται στην ενσωμάτωση του συστήματος Easy Parking στο βασικό της εξοπλισμό. Το Easy Parking, μέσω ειδικών αισθητήρων παρκαρίσματος στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να εντοπίσει οριζόντιο χώρο παρκαρίσματος είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών ενδείξεων. Στη συνέχεια, πλήρως καθοδηγούμενος από το σύστημα, ο οδηγός της Delta Blackfire το μόνο που έχει να κάνει είναι να χειρίζεται τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου. Το Easy Parking διαθέτει δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης από το σχετικό πλήκτρο της κονσόλας αλλά και την αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση που ο οδηγός στρέψει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το τιμόνι.

Η νέα Lancia Delta Blackfire θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 18.300€ και όπως όλες οι Delta μπορεί να αποκτηθεί με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,5% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες. Η Delta Blackfire, όπως όλες οι Delta, προσφέρεται με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...