Αγορά Honda με σημαντικό όφελος

Μια νέα προωθητική ενέργεια τρέχει η «ελληνική» Honda για τα μοντέλα της

  • -
  • -
Αγορά Honda με σημαντικό όφελος

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα προχώρησε στην υλοποίηση και εφαρμογή μιας νέας προωθητικής ενέργειας, Honda «Όλα είναι Δυνατά», που αφορά σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας. Με το πρόγραμμα αυτό οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της Honda με τα παρακάτω οφέλη:

 

•             5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

•             5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

•             5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

•             Μόνο με 190€ το μήνα (ενδεικτικά για το Honda Jazz 1.3 Trend με λιανική τιμή 15.990€ η δόση είναι 190€, η προκαταβολή είναι 4.687€ (30% της αξίας του αυτοκινήτου) και η διάρκεια του δανείου 72μήνες, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%.

 

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο εξασφαλίζει Δωρεάν Ασφάλεια για ένα χρόνο, σε όποιον αγοράσει αυτοκίνητο Honda από τη στιγμή  που κάποιος συγγενής  του  Α’ ή Β’ βαθμού είναι ήδη κάτοχος μοντέλου Honda.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...