Milestones 2010-2020: Σε καλούμε σε ένα ταξίδι στην εξέλιξη

Δες σε ένα αφιέρωμα τα ορόσημα των Αυτοκινητοβιομηχανιών τη δεκαετία που πέρασε

  • -
  • -

Μέσα στα 10 χρόνια ζωής του GOCAR η αυτοκίνηση άλλαξε άρδην. Έκανε μια μεγάλη στροφή προς στις πράσινες τεχνολογίες και πρόσφατα στην ηλεκτροκίνηση, σύνδεσε το αυτοκίνητο με τον οδηγό και το περιβάλλον, έκανε το όχημα πιο αυτόνομο δίνοντάς του νοημοσύνη και πρωτοβουλίες.

Όπως και το GOCAR, κάποιες εταιρίες εξελίχθηκαν, προσαρμόστηκαν στις νέες απατήσεις της εποχής και τις επιθυμίες των ανθρώπων, απέκτησαν νέα ταυτότητα, διεύρυναν τη γκάμα τους και επένδυσαν στην καινοτομία και τον ξεχωριστό χαρακτήρα. Κάντε κλικ στα παρακάτω θέματα και ξεκινήστε ένα ταξίδι στην εξέλιξη.

Audi Milestones 2010-2020
Digitalizing

Η δεκαετία που αφήνουμε πίσω σήμανε τη μετάβαση στη νέα, ψηφιοποιημένη εποχή της Αυτοκίνησης και η Audi, ως Ηγέτης Τεχνολογίας, καθοδήγησε και καθόρισε της εξελίξεις.

 

Citroen Milestones 2010-2020
Νέα ταυτότητα, παραδοσιακές αξίες

Τη δεκαετία 2010 - 2020 η Citroen έκανε ένα δυναμικό restart. Παρουσίασε εντυπωσιακά νέα μοντέλα και έκανε δυναμική είσοδο στα SUV, αλλά συνέχισε να δίνει έμφαση στις παραδοσιακές της αξίες: την κορυφαία άνεση και τις ευφυείς λύσεις.

 

DS Automobiles Milestones 2010-2020
Η γέννηση της Γαλλικής Πολυτέλειας στην αυτοκίνηση

Το 2015 σήμανε τη γέννηση της DS Automobiles. Πέντε χρόνια μετά, η premium μάρκα του Ομίλου PSA έχει ξεχωρίσει με τον Avant Garde χαρακτήρα της και την έμφαση στις εξηλεκτρισμένες προτάσεις.

 

Hyundai Milestones 2010-2020
Δεκαετία εξέλιξης & αναγνώρισης

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Hyundai άλλαξε φιλοσοφία, προσέγγιση και στρατηγική, ακολουθώντας μία διαφορετική κατεύθυνση που την καθιέρωσε ως μία από τις κορυφαίες και πλέον καινοτόμες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως.

 

Jeep Milestones 2010-2020
Μια δεκαετία γεμάτη περιπέτεια

Από το 2010 μέχρι το 2020, η Jeep άλλαξε δραματικά. Επένδυσε στην τεχνολογία και την καινοτομία, διατηρώντας ωστόσο τις παραδοσιακές αξίες που την καθιστούν για σχεδόν 80 χρόνια συνώνυμο της περιπέτειας, της δύναμης και της πολυτέλειας.

 

Mercedes-Benz Milestones 2010-2020
Καινοτομία στην πράξη

Ασφάλεια, αποδοτικότητα, εμπειρία: Αν μία εταιρία καινοτομεί συνεχώς για να προσφέρει κορυφαίες τεχνολογίες σε κάθε πτυχή των αυτοκινήτων της, αυτή είναι η Mercedes-Benz

 

Renault Milestones 2010-2020
Ηγέτιδα δύναμη μέσα από την πρωτοπορία

Η Renault, πάντα πρωτοπόρος και πιστή στην φιλοσοφία της για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία, αξίες που την καθιέρωσαν στην κορυφή των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και μέσα στη δεκαετία 2010-2020. Μια δεκαετία που καθιερώνει τη Renault ως την κορυφαία γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, με πληθώρα νέων μοντέλων που κρατούν σθεναρά την κορυφή των πανευρωπαϊκών πωλήσεων και με στόχευση στην ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων τεχνολογιών με αιχμή του δόρατος την ηλεκτροκίνηση.