Ποια εταιρεία αυτοκινήτου αγαπάει η Rosalia; [video]

Η superstar της μουσικής έχει ταυτίσει το όνομά της με μια εταιρεία αυτοκινήτου, με την οποία έχει δημιουργήσει και μια άλλη εκδοχή του Abcdefg!

  • -
  • -

Τον περασμένο Μάρτιο, στον αγώνα El Clasico στο Camp Nou, οι φίλαθλοι στο στάδιο και σε όλο τον κόσμο πήραν ένα πρώτο μήνυμα ότι κάτι θα συνέβαινε σχετικά με το τραγούδι της Rosalía «Abcdefg». Και το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη και το Μεξικό ξύπνησαν ανακαλύπτοντας μία outdoor καμπάνια όπου billboards και αφίσες είχαν καταληφθεί με υλικό από την CUPRA και τη Rosalía, μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες διεθνώς.

Ο Sven Schuwirth, COO της CUPRA, είχε δηλώσει τότε: «Η Rosalía μοιράζεται το αντισυμβατικό πνεύμα της CUPRA και ακριβώς όπως και η μάρκα, είναι Ισπανίδα αλλά με μία πραγματική διεθνή νοοτροπία. Αυτή η συνεργασία είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η CUPRA φτάνει στις νέες γενιές που αναζητούν κάτι διαφορετικό στη ζωή από κάθε άποψη. Ανυπομονώ για τα επόμενα στάδια αυτής της εντυπωσιακής συνεργασίας. Μείνετε συντονισμένοι!».

Εκτός από τις διαφημιστικές πινακίδες στα κέντρα των πόλεων, εμφανίστηκαν αφίσες με έναν αριθμό τηλεφώνου που παρακινούσε τους περαστικούς να συνομιλήσουν μέσω WhatsApp. Συμμετέχοντας σε αυτήν τη συνομιλία WhatsApp, οι χρήστες λάμβαναν ένα μέρος του τραγουδιού.

CUPRA Rosalia

Η πατρίδα της Rosalia είναι η πατρίδα της CUPRA

Η Rosalía γεννήθηκε μόλις 4 km από τα κεντρικά γραφεία της CUPRA, στο Sant Esteve Sesrovires, και η μουσική και η δημόσια προσωπικότητά της αποδεικνύουν μια βαθιά σύνδεση με την καταγωγή της και την πολιτιστική της κληρονομιά. Η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό Rolling Stone: «Η κουλτούρα μου, οι ρίζες μου, η κληρονομιά μου, με κάνουν να νιώθω πάντα περήφανη». Τόσο η CUPRA όσο και η Rosalía εμπνέουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη και τοποθετούν το συναίσθημα στην πρώτη γραμμή σε ό,τι κάνουν.

Το 2022, κυκλοφόρησε το άλμπουμ-ορόσημο και βραβευμένο με Grammy, MOTOMAMI, το οποίο η ίδια έγραψε, ηχογράφησε και έκανε την παραγωγή του. Έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του Παγκόσμιοu Chart Album του Spotify (το πρώτο για Ισπανό καλλιτέχνη) και είχε το ισχυρότερο ντεμπούτο στο Billboard chart από οποιοδήποτε Latin άλμπουμ του 2022.

Δείτε ακόμη Το νέο CUPRA Tavascan

Ένα από τα πιο viral τραγούδια του MOTOMAMI είναι το κομμάτι Abcdefg, όπου η Rosalía δημιούργησε το δικό της αλφάβητο. Τώρα, αυτό το αλφάβητο μπορεί να αποκτήσει μια εντελώς νέα, αντισυμβατική, προοπτική.

Μια διαφορετική ματιά στο Abdcefg

Ακριβώς όπως η CUPRA, έτσι και η ROSALÍA εμπνέει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη και μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες διεθνείς καλλιτέχνιδες της Ισπανίας με εκατομμύρια παγκόσμιους οπαδούς. Έτσι, συνεργάστηκε με την αντισυμβατική μάρκα για να δώσει μια νέα ματιά στο «Abcdefg», το viral κομμάτι της Ισπανίδας τραγουδίστριας, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στον τελικό του Kings League.

Στο βίντεο εμφανίζονται ambassadors της CUPRA όπως ο ηθοποιός Daniel Brühl, οι παίκτες της Barcelona Alexia Putellas, Ansu Fati, Marc ter Stegen, η οδηγός Klara Andersson και η παίκτρια padel Ariana Sánchez. Επίσηγς, σε αυτό εμφανίζονται τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας: CUPRA UrbanRebel Concept, CUPRA Tavascan και CUPRA Terramar.

Δείτε ακόμη Τρία νέα CUPRA: Terramar, Tavascan, UrbanRebel

Πώς γυρίστηκε το video του Abcdefg: