SEAT ARONA. Η στιγμή έφτασε!

Το πανέξυπνο Crossover, τώρα πιο προσιτό από ποτέ! Αποκτήστε το με μόλις 15.400 € ή με επιτόκιο 2,9%, επιλέγοντας ανάμεσα στους πλέον οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, diesel ή φυσικού αερίου

  • -
  • -

SEAT Arona: ό,τι πιο ελκυστικό, όποιο κι αν είναι το lifestyle σας! Από την πρώτη στιγμή που πέρασε τη γραμμή παραγωγής στο Martorell, το Arona απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα πανέξυπνο συμπαγές Crossover. Είναι ικανό με την ίδια άνεση να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα της πόλης κινούμενο με ευελιξία στα στενά της, όσο και σ’ ένα οικογενειακό ταξίδι ή σε μια εκδρομή στο βουνό.

Τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο στην απόκτησή του. Με τιμή που ξεκινά από 15.400 ευρώ. Αλλά και με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα SEAT GO! με επιτόκιο μόλις 2,9%, προκαταβολή μόνο του 20% της αξίας, διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, και τύπο χρηματοδότησης Balloon. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο!

Το νεανικό, ολοκληρωμένο και σύγχρονο Arona δρα με άνεση ως το μοναδικό όχημα ακόμη και μιας οικογένειας. Προσφέρει περισσότερο χώρο και ψηλότερες θέσεις για τους επιβάτες, 400 λίτρα για τις αποσκευές, και απόσταση 19 cm από το έδαφος για εκτός δρόμου «εξορμήσεις».

Διαθέτει παράλληλα μια ευρεία γκάμα από αποδοτικούς και άκρως οικονομικούς κινητήρες βενζίνης (TSI), πετρελαίου (TDI), καθώς και φυσικού αερίου (TGI), την «αιχμή του δόρατος» σε οικονομία. Γεμίζοντας τα δύο δοχεία με 14,3 kg του αποδοτικότερου, φθηνότερου και λιγότερο ρυπογόνου CNG, το Arona TGI πετυχαίνει αυτονομία 400 χιλιομέτρων, με λίγο περισσότερα από 16 €!

Η έκδοση TGI συνδυάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 TGI 90PS, ζωηρό με τη ροπή των 160 Nm σε όλο το φάσμα των στροφών. Και αν επιθυμείτε ακόμα περισσότερη ισχύ, οι εκδόσεις βενζίνης ή diesel προσφέρουν 95, 115 ή και 150 ίππους, κρατώντας τη μέση κατανάλωση μέχρι τα 5,1 lt/100km! Αυτό είναι το SEAT Arona. Και σας περιμένει να το αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ!