FIAT 500. WE ARE FAMILY

Η Fiat γιορτάζει 120 χρόνια ιστορίας με απαράμιλλο στυλ και σημαντικά οφέλη! Αποκτήστε όλα τα μέλη της οικογένειας 500 με 0% επιτόκιο.

  • -
  • -

Δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο που να παντρεύει τόσο πετυχημένα το παρελθόν με το μέλλον, τον θρύλο με την τεχνολογία, το διαχρονικό ντιζάιν με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα. Το Πεντακοσαράκι της Fiat έχει ρίζες που πάνε δεκαετίες πίσω, ενώ την ίδια στιγμή ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα στοιχεία που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό. Το μοναδικό του στυλ έχει βρει ιδανική εφαρμογή σε τρεις διαφορετικές σιλουέτες, τρεις διαφορετικές προσωπικότητες που απαρτίζουν την πιο εμβληματική οικογένεια μοντέλων. Το Fiat 500 είναι το πιο cool αυτοκίνητο πόλης, το Fiat 500L συνδυάζει την κορυφαία πρακτικότητα με crossoνer εμφάνιση και το 500Χ προσθέτει αύρα περιπέτειας στην απολαυστική οδηγική εμπειρία. Και τώρα, η οικογένεια Fiat 500 γιορτάζει τα 120 χρόνια της ιταλικής φίρμας με μοναδικές τιμές και 0°/ο επιτόκιο

 

FIAT 500. Το cool αυτοκίνητο πόλης

Το μικρό που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του με το ξεχωριστό του design και που ταυτόχρονα προσαρμόζεται ιδανικά στο δικό σας στυλ με αμέτρητα στοιχεία εξατομίκευσης. Με το Fiat 500 κάθε διαδρομή γίνεται συναρπαστική, χάρη στον νεανικό διάκοσμο της καμπίνας, το σύστημα Uconnect με οθόνη αφής που φροντίζει για συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, αλλά και τους αποδοτικούς κινητήρες 0.9 TwinAir 85hp και 1.2 69hp. Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το Fiat 500 με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 0% επιτοκιο.

 

FIAT 500X. Το φινετσάτο SUV

Το ιταλικό SUV εκπέμπει κομψότητα, είτε στην έκδοση Urban είτε στις εκδόσεις City Cross και Cross που προσθέτουν αύρα περιπέτειας στην εμφάνιση. Το μοντέρνο εσωτερικό προσφέρει μεγάλους χώρους, κορυφαία συνδεσιμότητα με το infotainment Uconnect και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ειδικά το 500Χ Cross διαθέτει στάνταρ το πλέον πλήρες πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης στην κατηγορία του. Απόδοση και οικονομία εξασφαλίζουν οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης Firefly, ο 1.0 των 120 ίππων και ο 1.3 με τους 150 ίππους, ενώ τη γκάμα συμπληρώνουν ο 1.6 Ε-Torq 110 hp και ο turbo diesel 1.6 MultiJet II 120 hp. Αποκτήστε το 500Χ στις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων από 16.900€ και με 0% επιτόκιο.

 

FIAT 500L. Το οικογενειακό Crossover

Με ιταλική φινέτσα και κορυφαία πρακτικότητα, οι οικογενειακές εκδρομές με το 500L γίνονται ιδιαίτερα απολαυστικές. Δυνατό σημείο του είναι φυσικά οι άπλετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (455 lt), ενώ με την ευκαιρία της πρόσφατης ανανέωσης απέκτησε ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Το 500L στην έκδοση City Cross με εμφάνιση crossover, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 25 mm και κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προσφέρεται με 0% επιτόκιο κάνοντας την απόκτηση του πιο εύκολη από ποτέ.