FORD ST-LINE: Σπορ εμφάνιση & ουσία!

Οι σπορ εκδόσεις των Ford Fiesta, Focus, EcoSport και Kuga αντλούν έμπνευση και στυλ από τα μοντέλα Ford Performance για να προσφέρουν κορυφαία οδηγική εμπειρία

  • -
  • -


Αν κάτι χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Ford, είναι η προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνουν και η απαράμιλλη οδηγική αίσθηση που προσφέρουν. Αυτή την αίσθηση έρχονται να ενισχύσουν οι εκδόσεις ST-Line που αντλούν έμπνευση από τα μοντέλα Ford Performance για να ενισχύσουν τον δυναμικό τους χαρακτήρα, τόσο σε σχεδίαση όσο και σε οδηγική εμπειρία.

 

Fiesta ST-Line

Στο Fiesta ST-Line ο δυναμικός χαρακτήρας ενδυναμώνεται με στοιχεία όπως η μάσκα τύπου πλέγματος, οι ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ και οι αεροδυναμικές προσθήκες που κάνουν το αμάξωμα πιο επιθετικό. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το δερμάτινο τιμόνι με το ευθύ κάτω μέρος (flat-bottom), η ιδιαίτερη λαβή του μοχλού ταχυτήτων, τα σπορ καθίσματα και το αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ενώ στο ταμπλό δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη αφής 8" του συστήματος infotainment SYNC 3. Την οδηγική απόλαυση αναβαθμίζει η σπορ ανάρτηση, ενώ για επιδόσεις φροντίζει είτε ο πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0 EcoBoost με 125 ή 140 ίππους, είτε ο 1.5 diesel των 120 ίππων.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ FORD FIESTA ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, FULLBROWSER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Focus ST-Line

Με τολμηρή σχεδίαση μέσα/έξω, το Focus ST-Line απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη σπορ γραμμή και την οδηγική εμπειρία του Ford ST αλλά δεν χρειάζονται τόσο υψηλές επιδόσεις. Ξεχωρίζει από το επιθετικό στυλ αμαξώματος που είναι και χαμηλότερο χάρη στη σπορ ανάρτηση, αλλά και από τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε Rock Metallic Grey. Στο εσωτερικό την εικόνα αναβαθμίζουν τα σπορ καθίσματα με κόκκινη ραφή, το δερμάτινο τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων σε στυλ ST, η σκούρα οροφή και τα διακοσμητικά μαρσπιέ ST-Line. Το Focus ST-Line προσφέρεται με μία γκάμα ισχυρών κινητήρων, όπως ο πολυβραβευμένος χιλιάρης βενζινοκινητήρας EcoBoost των 125 ίππων, ο 1.5 EcoBoost των 180 ίππων και ο 1.5 diesel με τους 120 ίππους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FOCUS ST-LINE 1.0 ECOBOOST 125 PS

 

EcoSport ST-Line

Το ολοκαίνουριο EcoSport ST-Line ξεχωρίζει χάρη στους προφυλακτήρες και τις πλαϊνές ποδιές, τις μαύρες ράγες οροφής, τους πολυεδρικούς προβολείς, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών Dark Tarnish και την οροφή σε μαύρο χρώμα αντίθεσης. Στο εσωτερικό ο σπορ διάκοσμος περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι ST-Line με επίπεδο κάτω τμήμα, μερικώς δερμάτινα καθίσματα με ένθετα Miko®-Dinamica (ένα οικολογικό σουέντ από ανακυκλωμένο πολυεστέρα) και κόκκινη ραφή, δερμάτινο χειρόφρενο και λαβή επιλογέα, μαρσπιέ με επιγραφή ST-Line και σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι επιλογές σε μοτέρ είναι ο εξαιρετικά αποδοτικός 1.0 EcoBoost με 125 ή 140 ίππους και ο νέος EcoBlue κινητήρας 1.5 diesel των 125 ίππων, που από τα μέσα του 2018 θα μπορεί να συνδυαστεί και με την τετρακίνηση Ford Intelligent All Wheel Drive.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ FORD ECOSPORT

 

Kuga ST-Line

Το Kuga ST-Line χαρακτηρίζεται από ένα τολμηρό εξωτερικό και εσωτερικό στυλ με μοναδικές ζάντες αλουμινίου σε απόχρωση Absolute Black, σπορ καθίσματα και τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ. Το Kuga ST-Line έχει την πιο σπορ συμπεριφορά στην ιστορία του μοντέλου, χάρη σε βελτιώσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση για μειωμένες κλίσεις του αμαξώματος και πιο άμεση απόκριση. Οι επιλογές σε κινητήρες είναι πολλές και περιλαμβάνουν τον 1.5 EcoBoost με 150 ή 180 ίππους, τον 1.5 diesel των 120 ίππων και τον 2.0 diesel με 150 ή 180 ίππους. Διαθέσιμα είναι τόσο το σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All Wheel Drive όσο και το αυτόματο κιβώτιο PowerShift.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FORD KUGA 1.5 TDCI 120 PS