Go Electric! Now.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ. Όσο κι αν αμφιβάλλουμε γι’ αυτήν, όσο κι αν κάποιοι αρνούνται να την αποδεχτούν

  • -
  • -

Αποτελεί μαζί με τη συνδεσιμότητα ίσως τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία της αυτοκίνησης. Και συμβαίνει τώρα. Ακόμη κι εδώ στην - κατά παράδοση τελευταία και καταϊδρωμένη - Ελλάδα. Ο λόγος φυσικά για την ηλεκτροκίνηση. Αμφιβάλεις; Θα τολμούσες σήμερα ένα ταξίδι με αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Αθήνα στα Τρίκαλα και πίσω; Εμείς το τολμήσαμε. Και το κάναμε!

Ναι. Ήθελε προσεκτικό σχεδιασμό από πριν και σίγουρα προέκυψαν απρόοπτα που μας καθυστέρησαν. Και πάλι όμως, τα καταφέραμε. Με σύμμαχο τη μεγάλη αυτονομία του Audi e-tron, το οποίο μας απέδειξε πως η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κάνει πολλά περισσότερα βήματα σε σχέση με τους θεσμικούς παράγοντες και τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη, που διατυμπανίζουν την ανάγκη για εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης και περιορισμό των εκπεμπόμενων ρύπων. Και αν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο και τα κίνητρα και οι υποδομές είναι ανύπαρκτα, ένα ταξίδι 330+ km με ηλεκτρικό είναι εφικτό σήμερα, τότε σε 5-10 χρόνια θα είναι παιχνιδάκι.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ λοιπόν. Συμβαίνει τώρα. Και εμείς στο GOCAR είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης, δεν την ακολουθούμε. Γι’ αυτό στο www.gocar.gr λανσάραμε πρόσφατα τη νέα ενότητα GOELECTRIC, όπου θα βρεις όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα με αναλυτικές τιμές και εξοπλισμούς, δοκιμές, ειδήσεις, τεχνολογικές εξελίξεις, χρηστικές πληροφορίες και συνεντεύξεις με τα στελέχη εταιρειών και οργανισμών που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.