Σωτήρης Χάλλας (sotiris.challas@gocar.gr)

Ο Σωτήρης είχε από μικρός το πάθος με το αυτοκίνητο, το οποίο βλέπει ως gadget, μέσο απόδρασης, σύμβολο ελευθερίας αλλά και τεχνολογικής εξέλιξης. Μπήκε στο AutoΤρίτη το 2017 σχεδόν κατά λάθος, όμως έμεινε στον χώρο από καθαρή επιλογή, αφού βρήκε το dream job που έψαχνε. Ακόμα και σήμερα προσπαθεί να βλέπει το αυτοκίνητο με τα μάτια του ερασιτέχνη, για να μπορεί να ενθουσιάζεται με κάθε νέο feature. Όταν μπήκε πρώτη φορά σε ηλεκτρικό ήταν διστακτικός. Μετά από 5 δευτερόλεπτα ήταν ερωτευμένος. Από τότε εξειδικεύτηκε στην ηλεκτροκίνηση, ενώ τελευταία τού έχει τραβήξει την προσοχή η μικροκινητικότητα.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς επιδότηση. Αξίζει ή ούτε καν;

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς επιδότηση. Αξίζει ή ούτε καν;

Η επιδότηση που δίνει το κράτος για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου αυτή την περίοδο είναι «στον πάγο», οπότε πολλοί είναι εκείνοι που σκέφτονται αν πλέον ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι μια αξιόλογη αγορά.

8.000 ευρώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιδότηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη και την δίνει η Ελλάδα, μέσω του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2. Ή τουλάχιστον την έδινε, μέχρι που εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος. Και μιλάμε για μεγάλα ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...