Η Toyota WRC «βλέπει» Solberg και Loeb

Με Πρωταθλητές σκέφτεται να επανδρώσει το δυναμικό των οδηγών της η αγωνιστική ομάδα της Toyota

  • -
  • -

Με τον χρόνο να πιέζει και τις θέσεις των μπάκετ του νέου Yaris WRC να μένουν κενές, αυξάνεται το άγχος του Tommi Makinen για την εξεύρεση της ιδανικής ομάδας που θα αναδείξει τις αρετές του αυτοκινήτου και θα το οδηγήσει στις επιτυχίες.

Έτσι, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και μετά την αποτυχία συνεργασίας με τον Kris Meeke, οι άνθρωποι της Toyota εστιάζουν ακόμα πιο ψηλά. Πιο συγκεκριμένα ο Tommi Makinen παραδέχθηκε ότι είχε συνάντηση με τον Πρωταθλητή του WRC για το 2003, Peter Solberg, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του.

«Συζητάμε με τον Peter Solberg, ενώ γνωρίζουμε ότι τρέχει με επιτυχία την ομάδα του στο Rallycross, αλλά, κάτι να είναι πιθανό να γίνει» δήλωσε ο Makinen. Από την πλευρά του ο Peter Solberg δείχνει ενδιαφέρον για τη προοπτική της επιστροφής «Ίσως αυτή είναι μια ευκαιρία να τελειώσω κάποιες δουλειές που έχω αφήσει στη μέση στο WRC. Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση με τον Tommi για τα μεγάλα πλάνα που έχει η Toyota».

Ενώ ο Tommi Makinen δήλωσε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή ακόμα με τον Sebastian Loeb, ο ίδιος ο Γάλλος δείχνει το ενδιαφέρον του για επιστροφή στο WRC. «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τον Loeb αλλά αν ενδιαφέρεται πραγματικά να επιστρέψει τότε θα το κάνουμε άμεσα. Είναι ένας από τους καλύτερους και πιο γρήγορους οδηγούς όλων των εποχών και μάλιστα συνεχίζει να είναι» κατέληξε ο Tommi Makinen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...