Hamilton και twitter … μια πονεμένη ιστορία

  • -
  • -

Hamilton και twitter δεν πάνε μαζί. Σε τέτοιο βαθμό που ο οδηγός σκέφτεται να μην το χρησιμοποιήσει ξανά. Στην αρχή ήταν η φάση με το Spa όταν και έβγαλε την τηλεμετρία φόρα παρτίδα και στην συνέχεια είχε ένα tweet το οποίο κατηγορούσε την ομάδα του.

 

Στην Ιαπωνία ένας Βρετανός δημοσιογράφος είπε ότι ο Button σταμάτησε να ακολουθεί τον Hamilton μετά απο την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Mercedes και έγινε ο ντόρος. Ο Hamilton έκανε την γκάφα και απάντησε : «Μόλις παρατήρησα ότι ο @jensonbutton σταμάτησε να με ακολουθεί, είναι κρίμα. Πίστευα ότι είχαμε αμοιβαία εκτίμηση, αλλά καθαρά δεν υπάρχει»

 

Μόλις κατάλαβε το λάθος του προσπάθησε να το διορθώσει λέγοντας ότι έκανε λάθος και ο Button ποτέ δεν τον ακολουθούσε. Στην Κορέα σχολίασε : «Στην ζωή μου πιστεύω ότι θα κάνω πολλά λάθη και αυτό ήταν ένα από αυτά αλλά μαθαίνεις. Θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από όλες τις ιστορίες. Σίγουρα άναψαν τα αίματα αυτή την βδομάδα. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις» και συμπλήρωσε : «Ίσως το twitter και εγώ δεν τα πηγαίνουμε καλά αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται να κάνω πίσω και να σκεφτώ πώς μπορώ να προσπαθήσω να το βελτιώσω»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...