F1: Ο Tonio Liuzzi σχολιάζει τον πρώτο αγώνα

Αποκλειστικά στο GoCar

  • -
  • -

Ένας από τους οδηγούς της F1 που δεν βρίσκεται φέτος σε αγωνιστική θέση είναι ο Tonio Liuzzi. O Tonio έχει περάσει από τις Red Bull Racing (2005), Scuderia Toro Rosso (2006-2007), Force India (2008-2010) και από την Hispania Racing (2011). Φέτος θα σχολιάζει τους αγώνες για το GoCar, κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

 

«Ήταν ένας καλός για πρώτος αγώνας περιόδου. Από τον αγώνα τον ίδιο φάνηκε αυτό που είχαμε δει στις χειμερινές δοκιμές. H McLaren και η Red Bull Racing είναι οι δυνατότερες ομάδες, με τις Lotus, Mercedes και Ferrari να ακολουθούν. Η επόμενη στάση είναι η Μαλαισία και αναμένεται η απόδοση των ομάδων να μην διαφέρει κατά πολύ», είπε ο Liuzzi. Τόνισε δε ότι πρέπει να «κάνουμε ειδική αναφορά στην απόδοση των Jenson (Button) και Fernando (Alonso) οι οποίοι έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα. Από την άλλη πλευρά κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε είναι ο γερανός ο οποίος βγήκε στην πίστα όταν σταμάτησε ο Petrov στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού. Σίγουρα είναι κάτι περίεργο και μεμονωμένο»

 

Τι πρέπει ακόμα να κρατήσουμε από τον αγώνα αυτό; «Θα πρέπει να σημειώσουμε τις αχρείαστες κινήσεις των Maldonado και Grosjean. Σίγουρα Williams και Lotus θα είχαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα. Πηγαίνοντας στον επόμενο αγώνα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούν να κάνουν οι Lotus και Mercedes, κάτι που δεν ήταν ξεκάθαρο από τον πρώτο αγώνα», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...