F1: ‘Ξεκάθαρο’ πλάνο αναδιοργάνωσης έχει η Ferrari

  • -
  • -

O Maurizio Arrivabene ισχυρίζεται ότι η Ferrari έχει «ξεκάθαρο» πλάνο για το πώς θα αναδιοργανώσει την αγωνιστική της ομάδα μετά από την αποχώρηση του James Allison.

 

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον James, για προσωπικούς αλλά και για εταιρικούς λόγους. Αναδιοργανώνουμε την ομάδα χωρίς πανικό, γιατί παίρνοντας αυτή την απόφαση σημαίνει ότι έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας τι θέλουμε να κάνουμε με αυτό τον οργανισμό. Κοιτάζουμε μπροστά για το υπόλοιπο της σαιζόν και ξέρουμε πολύ καλά που πρέπει να δουλέψουμε. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά ξέρουμε που είμαστε», τόνισε.

 

Αυτό που δείχνει ότι είναι το πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν βγήκε αρκετή κάθετη δύναμη από την Ισπανία και μετά, κάτι το οποίο έκανε η Red Bull Racing. «Δεν πιστεύω ότι έχουμε μεγάλη βελτίωση στον τομέα της κάθετης δύναμης από την Βαρκελώνη και μετά. Αυτό είναι το πρόβλημα και για αυτό είπα ότι ξέρουμε που πρέπει να δουλέψουμε, και πρέπει να το έχουμε όσο το δυνατό συντομότερα, παρόλο που δεν είναι εύκολο. Μιλώντας για κάθετη δύναμη, υπάρχουν δυο ειδών, αυτή που παράγεται από την αεροδυναμική και αυτή που παράγεται από την μηχανολογία. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί και κάποιες φορές μιλάνε διαφορετική γλώσσα. Υπάρχουν πολλές πολλές περιοχές και έχουμε κάνει πολύ ανάλυση, και τώρα ξέρουμε την αιτία», είπε o Arrivabene.

 

Δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στην ομάδα που ασχολείται με τους κινητήρες η οποία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Άλλωστε ο Binotto ηγείτο αυτής της ομάδας και δεν είναι άνθρωπος του κινητήρα, δείγμα ίσως ότι είναι ένας καλός μάνατζερ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...