F1: Ο Alonso δεν χαίρεται με την κατάσταση της Ferrari

  • -
  • -

Παρόλο που η Ferrari περνάει δύσκολες στιγμές ο Fernando Alonso, ο οποίος οδηγούσε από το 2010 μέχρι και το 2014 για την Ιταλική ομάδα, δεν χαίρεται καθόλου για τα αυτά που γίνονται στο Maranello.

 

«Είχα δίκιο, γιατί ένιωθα ότι ήταν σωστό το 2014», είπε ο Alonso. «Είχα ακόμα δυο χρόνια (στο συμβόλαιό μου) στην Ferrari αλλά πίστευα ότι ήταν το σωστό. Ότι αποτέλεσμα και να έφεραν το 2015, το 2016 ή στο μέλλον, ο χρόνος που πέρασα εκεί ήταν φανταστικός, και θα ήθελα να τερματίσω με ένα φανταστικό αίσθημα. Κάθε χρόνο υπήρχε περισσότερο άγχος, γιατί δεν κερδίζεις και φαίνεται ότι ήταν δικό σου λάθος. Τώρα δεν είναι μια ανακούφηση γιατί δεν κερδίζουν ή ότι έχουν προβλήματα. Δεν θέλω να έχει προβλήματα η Ferrari, γιατί είναι μια ομάδα που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», συμπλήρωσε.

 

«Σε ότι αφορά τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο, πρέπει να οδηγείς για την Mercedes ή να οδηγείς για την McLaren Honda στο μέλλον, αυτή είναι η άποψή μου. Αυτή είναι η αίσθηση από την απόφαση αυτή», είπε ο Ισπανός οδηγός της McLaren.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...