F1: Έξω ο Maldonado, μέσα ο Magnussen

Αύριο οι ανακοινώσεις της Renault

  • -
  • -

Το θρίλερ το οποίο παιζόταν τις τελευταίες μέρες έφτασε στο τέλος του. Από την προηγούμενη βδομάδα διαφαινόταν ότι η εταιρία πετρελαιοειδών PDVSA που σπονσοράρει τον Maldonado δεν θα έβαζε τα λεφτά για το 2016 και έτσι ο οδηγός θα έχανε την θέση του στην ομάδα της Lotus που πλέον έχει περάσει στα χέρια της Renault.

 

Η οικονομική κατάσταση στην Βενεζουέλα είναι εκτός ελέγχου και τα πάντα καταρρέουν. Συνεπώς θα ήταν μεγάλο σκάνδαλο να δώσουν για άλλο ένα χρόνο λεφτά για να τρέξει ο Maldonado στην F1. Δεν πέρασαν 2 βδομάδες από την επίσκεψη των ανθρώπων της Renault στην χώρα της Νοτίου Αμερικής για να βρεθεί άκρη. Μάλιστα από την Γαλλία είχαν δώσει και παράταση στο να έρθουν τα λεφτά, κάτι που έληγε το Σάββατο που μας πέρασε.

 

Ο Maldonado έκανε γνωστό μέσω twitter ότι δεν θα βρίσκεται στο grid του 2016, βάζοντας και τέλος στις φήμες που τον έφερναν οδηγό στην Manor Racing. Ο Kevin Magnussen λοιπόν παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην F1 και θα είναι το οδηγικό δίδυμο με τον Jolyon Palmer.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...