F1: Στην Manor o Τομπάζης!

  • -
  • -

Στην ομάδα της Manor θα συνεχίσει την καριέρα του ο συμπατριώτης μας Νικόλας Τομπάζης αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Chief Aerodynamicist. Ο Νικόλας ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 με την ομάδα της Benetton και ανέβηκε μέχρι την θέση του Chief Aerodynamicist στην Scuderia Ferrari και την McLaren.

 

Στην συνέχεια ανέλαβε την θέση του Project Chief Director στην McLaren πριν επιστρέψει και πάλι στην Ferrari σαν Chief Designer στην ομάδα της F1 για 9 χρόνια. Ο Νικόλας θα αναφέρεται στον Τεχνικό Διευθυντή John McQuillam.

 

O Νικόλας Τομπάζης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Manor σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο στην ανάπτυξή της. Η ομάδα έχει εντυπωσιακά πλάνα και επενδύει στις σωστές περιοχές για να πετύχει τους στόχους της, έτσι ανυπομονώ να είμαι μέλος αυτού του ταξιδιού. Η εντυπωσιακή ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με μια ωραία ομάδα ανθρώπων και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό βάσει των ευκαιριών που μας δίνονται, για να ανέβουμε σε δυναμικότητα τις σαιζόν που έρχονται»

 

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα σε έναν άνθρωπο που αξίζει τα καλύτερα! Καλή αρχή Νικόλα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...