Θα συνεχίσει με κινητήρες Renault η Red Bull Racing

Για ένα χρόνο η επέκταση της συνεργασίας

  • -
  • -

Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει δείχνουν ότι η Renault συμφώνησε να δώσει κινητήρες στην Red Bull Racing για ένα ακόμα χρόνο, βάζοντας τέλος στο σήριαλ που παιζόταν εδώ και πολύ καιρό.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η Renault αποφάσισε να δώσει για άλλο ένα χρόνο κινητήρες στην Βρετανική ομάδα, με υψηλότατο κόστος (30 εκ Ευρώ τον χρόνο) και με μεγάλες ποινές εάν επαναληφθούν τα άσχημα σχόλια που είχαν κάνει πέρσι από πλευράς ομάδας για την απόδοση του κινητήρα. Επιπλέον στην Renault θα πάει και ο Mario Illien σαν σύμβουλος για να βελτιωθεί η κατάσταση. Οι κινητήρες δεν θα φέρουν το όνομα της Renault αλλά πιθανώς θα ονομαστούν Infiniti από την στιγμή που ο συγκεκριμένος χορηγός μένει στην ομάδα.

 

Στην Red Bull Racing από του χρόνου θα υπάρχει και η TAG Heuer η οποία αποχώρησε μετά από 30 χρόνια συνεργασίας με την McLaren. Πλέον έχοντας όλα τα στοιχεία στην διάθεσή τους μπορούν να δουλέψουν στην RBR γρήγορα για να φτιάξουν το μονοθέσιο και να λάβουν μέρος στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...