Video: Ο εκπληκτικός Max Verstappen

Προσπεράσεις πραγματικά «βγαλμένες» από video game

  • -
  • -

Με την εμφάνισή του ο Max Verstappen είναι ο άνθρωπος του αγώνα στο Βέλγιο. Ο Ολλανδός οδηγός της Scuderia Toro Rosso έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του φίλαθλου κοινού αλλά και των ειδικών.

 

Τα προσπεράσματα που έκανε στην Blanchimont ήταν εκπληκτικά. Μια από την έξω πλευρά στον Felipe Nasr και μια από την εσωτερική στον Fernando Alonso ήταν βγαλμένα από video game. Και έτσι ήταν! Όταν στο τέλος του Ιουλίου διαβάζαμε ότι ο Verstappen θα είναι με την ομάδα Team Redline στα sim racing και ότι θα συνδύαζε αυτό με τις υποχρεώσεις του στην F1 δεν μας πήγε το μυαλό στο τι θα επακολουθούσε.  

 

Ο Ολλανδός οδηγός όπως φαίνεται και στο video, δούλεψε αρκετά τις περιπτώσεις για προσπέρασμα στην συγκεκριμένη στροφή μαζί με τον manager της ομάδας του sim racing Atze Kerkhof. Και μάλιστα έχει κάνει και δουλειά για τον επόμενο αγώνα στην Monza.

 

Βρήκαμε και σας παραθέτουμε τις αναλύσεις που έκανε το Sky Sports και το BBC μετά από τον αγώνα. Τόσο ο Anthony Davidson όσο και ο David Coulthard είχαν μείνει έκθαμβοι με το θράσος του μικρού ο οποίος θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για την F1. Μάλιστα στο BBC είχε ειδικό αφιέρωμα για το πώς μεγάλωσε ο Verstappen και το περιβάλλον που περνάει την ώρα του.

 

O Verstappen έχει την τύχη να έχει μηχανικό του τον πολύπειρο Xevi Pujolar ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο να … ‘λειάνει’ αυτό το διαμάντι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...