Valtteri Bottas : Το «καυτό» όνομα της μεταγραφικής περιόδου

  • -
  • -

Το όνομα που παίζει περισσότερο από όλα για την μεταγραφική περίοδο του 2016 είναι αυτό του Valtteri Bottas. Ο Φιλανδός οδηγός της Williams δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και βρίσκεται στο ραντάρ αρκετών ομάδων. Η «σίγουρη» επιλογή είναι αυτή της Williams αλλά αυτή που πιθανώς να έχει μια θέση κενή να του προσφέρει είναι η Ferrari.

 

Η Ferrari έχει οψιόν για τον Raikkonen το 2016, αλλά περιμένει από τον Φιλανδό να αποδώσει. Τόσο πέρσι με τον Alonso, όσο και φέτος με τον Vettel δεν έχει βρει τα πατήματά του. Θα μπορέσει να αποδείξει και πάλι ότι αυτός είναι ο σωστός οδηγός για την Ferrari; Από την πλευρά του Bottas τα πράγματα είναι σε καλό σημείο. Το να «παίζει» το όνομά του μόνο καλό του κάνει.

 

Μιλώντας στο Motorsport.com ο μάνατζερ του Bottas, Didier Cotton, σχολίασε : «Προσωπικά βλέπω την Williams σαν κορυφαία ομάδα. Ο Valtteri είναι με την Williams και αφοσιώνεται σε αυτό. Είδαμε και πάλι στην Ισπανία ότι έκανε πολύ καλό αγώνα, και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με αυτούς και θα δούμε. Η δουλειά μας είναι να δούμε τι θέλει να επιτύχει, και η δουλειά μας είναι να τον βοηθήσουμε να το επιτύχει. Κάποιες φορές είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος, δεν είναι κάτι που γίνεται σε ένα χρόνο, αλλά μπορεί να γίνει σε 2 ή και 3 χρόνια».

 

Η Ferrari σίγουρα κοιτάζει τον Bottas γιατί οι εμφανίσεις του τόσο πέρσι όσο και φέτος είναι εντυπωσιακές. Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα για την απόφαση των Ιταλών. Πάντως ο Raikkonen έχει θορυβηθεί και σε πρόσφατες δηλώσεις του περιμένει από την Ferrari να έχει ίση μεταχείριση εάν ο Vettel καθιερωθεί σαν «αρχηγός» της ομάδας. «Στο τέλος υπάρχουν δυο μονοθέσια, και παλεύουμε για το πρωτάθλημα οδηγών αλλά η ομάδα θέλει να κερδίσει και το πρωτάθλημα κατασκευαστών και χρειάζεσαι και τα δυο μονοθέσια για αυτό. Η Ferrari θα μας δώσει τις ίδιες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση, έτσι είναι πάνω μας», είπε ο Raikkonen.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...