Να συνεχίσει την επίθεση η Ferrari

Αυτό ζητάει το αφεντικό της ομάδας

  • -
  • -

Ο Maurizio Arrivabene, πρόεδρος της Ferrari, λέει ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τον επιθετικό τρόπο αντιμετώπισης των αγώνων, μέσω της στρατηγικής, εάν θέλει να μπορεί να μάχεται με την Mercedes. Στους τελευταίους αγώνες έχει παρατηρηθεί ότι η Ferrari κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση ελαστικών από την Mercedes και αυτό της δίνει μεγαλύτερη ευελιξία.

 

«Στο Μπαχρέιν βάλαμε μια επιθετική στρατηγική και αυτό είναι ακριβώς ότι είχαμε συζητήσει. Αναγνωρίζουμε την διαφορά που έχουμε από την Mercedes και ο μόνος τρόπος είναι να είμαστε επιθετικοί. Εάν μια μέρα, που δεν ξέρω πότε θα είναι, θα μπορέσουμε να τους φτάσουμε, η στρατηγική θα πρέπει να είναι με ένα τρόπο που να διαφοροποιείται. Άκουσα ότι πολλές ομάδες θα φέρουν νεα πράγματα. Προετοιμαζόμαστε, όπως και οι άλλοι, με διάφορες λύσεις για την Βαρκελώνη. Κάνουμε την εξέλιξη βήμα βήμα, αλλά στην Βαρκελώνη πιστεύω ότι θα έχουμε εν τέλει ένα καλό πακέτο», είπε ο Arrivabene.

 

Ο αγώνας στην Ισπανία είναι ο πρώτος επι ευρωπαϊκού εδάφους και παραδοσιακά σε αυτόν γίνονται οι μεγαλύτερες αλλαγές. Αναμένουμε βελτιώσεις από όλες τις ομάδες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος κρατάει τον ρυθμό εξέλιξης σε υψηλό επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...