Εκνευρισμένος ο Alonso με τις φήμες περί Vettel

Δεν βοηθούν την Ferrari

  • -
  • -

Θέση πήρε ο Fernando Alonso στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από την Ιταλία και ανέφεραν ότι βρισκόμασταν πολύ κοντά σε μια ανταλλαγή του Ισπανού με τον Sebastian Vettel.

 

«Σχολιάζω για το μέλλον μου εδώ και 13 μήνες νομίζω, έτσι δεν έχω τίποτα να πω. Κάποιες φορές η Ιταλία δημιουργεί αυτές τις περίεργες φήμες, οι οποίες δεν βοηθούν την Ferrari, κάτι για το οποίο είμαστε όλοι εδώ (για να βοηθήσουμε). Είναι μεγαλύτερο brand από οποιονδήποτε, και την Formula 1 την ίδια. Εκτιμώ πολύ την Ferrari και προσπαθώ να φτιάξω ένα καλό γκρουπ, μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, από το να πηγαίνουμε για δείπνο, να παίζουμε μπάσκετ, να παίζουμε πόκερ, οτιδήποτε για να έχεις μια ενωμέη ομάδα, γιατί είναι αυτό που χρειαζόμαστε και το τι αναμένει ο κόσμος από εμάς που οδηγούμε για την Ferrari και δουλεύουμε για την Ferrari. Ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα έρχονται από την Ιταλία, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο σκοπός», σχολίασε ο Alonso.

 

Από την πλευρά του o Vettel είπε για άλλη μια φορά ότι οδηγεί για την Red Bull Racing και ότι είναι χαρούμενος με την ομάδα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...