Hamilton vs Rosberg : Μια μέρα μετά …

  • -
  • -

Ο Κυριακάτικος αγώνας στο Spa του Βελγίου ήταν σημαδιακός για την ομάδα της Mercedes. Μπορεί να έχει μονοθέσια τα οποία είναι ένα δευτερόλεπτο στον γύρο γρηγορότερα από τον ανταγωνισμό, αλλά έχει να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό που προέκυψε μετά από την σύγκρουση Hamilton και Rosberg και τον Hamilton να ισχυρίζεται ότι ο Rosberg παραδέχθηκε ότι το έκανε επίτηδες.

 

O Hamilton από την πλευρά του ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς θα πρέπει να προσεγγίσει τους αγώνες από δω και μπρος. «Όταν είσαι εκεί έξω πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, να σκέφτεσαι με το δικό τους μυαλό και να μην κάνεις πράγματα επίτηδες, αλλά μετά από αυτή τη συνάντηση δεν ξέρω πώς να προσεγγίσω τον επόμενο αγώνα», είπε ο οδηγός της Mercedes.

Το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια της Mercedes η οποία μέσω του Toto Wolff είπε ότι θα μιλήσει πρώτα με τους δυο οδηγούς πριν προβεί σε κάποια κίνηση για επιβολή οδηγιών. «Προφανώς και έχουμε μεθόδους να εμπλακούμε. Αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος. Πρέπει να κάτσουμε κάτω, και με τους οδηγούς να είναι μέρος αυτής της κουβέντας για το πώς θα το αποφύγουμε»

 Ο Lauda σχολίασε : «Ήταν εντελώς αχρείαστο, αλλά η πραγματική κριτική που έχω είναι ότι βρισκόμασταν στον 2ο γύρο όταν χτύπησαν. Από ότι είδα ήταν λάθος του Nico γιατί ο Lewis ήταν μπροστά και του χτύπησε το πίσω λάστιχο με την μπροστινή αεροτομή. Αλλά μπορούμε να τα βρούμε. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και είναι μέρος της ζωής μας, και πρέπει να το αναλύσουμε σωστά. Πρέπει να πάρουμε και την γνώμη του Nico και να το διορθώσουμε ώστε να μην γίνει ξανά με ένα τόσο χαζό τρόπο»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...