Είναι βαθύτερο το πρόβλημα στην Ferrari

  • -
  • -

Χθες το απόγευμα το αφεντικό της Ferrari μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλες αλλαγές στην ομάδα, πέρα από την αποχώρηση του Stefano Domenicali.

 

Αναφέρεται ότι ο Montezemolo ζήτησε αλλαγές και να ανεβάσει ταχύτητα η δουλειά της Gestione Sportiva. Έτσι απλοποιούνται οι διαδικασίες και κάνουν την λήξη αποφάσεων πιο άμεση. Ζήτησε να αποφεύγονται ενδιάμεσα βήματα και η γραφειοκρατία. Ακόμα μειώνεται η χρήση των εξωτερικών συνεργατών που είχαν σαν στόχο την βοήθεια της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς. Πέρα από αυτό ζητήθηκε από τους προμηθευτές να παρέχουν μεγαλύτερη υποστήριξη στην ομάδα.

 

Όμως θυμηθήκαμε ότι υπήρχαν και άλλες παρόμοιες αλλαγές στο παρελθόν. Πέρσι συγκεκριμένα η Ferrari επέβαλε πολιτική η οποία απαγορεύει την αποστολή εσωτερικών emails σε πάνω από 3 άτομα, ώστε να βοηθήσει περισσότερο τον διάλογο και την συνεργασία ανάμεσά τους. Όμως και το 2011 η Ferrari προσέλαβε τον Massimo Tammaro, εκπαιδευτή ακροβατικών αεροσκαφών, ώστε να βελτιώσει την συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα στα τμήματα της ομάδας.

 

Είναι η επικοινωνία και η συνεργασία το πρόβλημα στην ομάδα ; Στην Ferrari ακούμε ότι υπάρχουν μεγάλες διαμάχες ανάμεσα στα τμήματα που δεν την αφήνουν να δουλέψει με συνοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...