Ο Kimi δεν είναι Iceman

Αυτό ισχυρίζεται ο Jacques Villeneuve

  • -
  • -

Την άποψή του για την μάχη Alonso-Raikkonen εξέφρασε στην Sport Bild ο πρώην πρωταθλητής της F1, Jacques Villeneuve.  O παλιός οδηγός δεν αφήνει τίποτα να πέσει και είπε για την ενδιαφέρουσα μάχη: «Το πλάνο του Fernando είναι προφανές. Θέλει να κερδίσει τον Kimi με οποιοδήποτε κόστος. Στους πρώτους 3 αγώνες θα προσπαθήσει να τον καταστρέψει ψυχολογικά και να φέρει την ομάδα γύρω του. Στις δοκιμές όλα ήταν ήσυχα, αλλά στην Μελβούρνη ο Alonso έδειξε τις ικανότητές του».

 

Και συνέχισε : «Ο Kimi δεν είναι ο ‘Iceman’. Έχει φτιάξει αυτό το image για να απομονώνεται, αλλά όπως κάθε οδηγός, δεν του αρέσουν τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι οι φαν του Kimi θα πρέπει να ανησυχούν. Είχε προβλήματα και με την Ferrari του 2007, αλλά πήρε το πρωτάθλημα».

 

Ο Φιλανδός ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός στην συνέντευξη των οδηγών. Ερωτηθείς για τα σχόλιά του στο δελτίο τύπου της Ferrari ότι το πρόβλημα ήταν το Brake By Wire σύστημα στο μονοθέσιό του στην Αυστραλία είπε «Α! Δεν ξέρω από που ήρθε. Δεν είναι θέμα. Δεν φταίει κάτι στο σύστημα. Κάποιος με ρώτησε μετά από τον αγώνα και είπα ‘δεν είναι αυτό’, γιατί είπαν κάτι του τύπου ‘υπάρχει κάποιο θέμα;’. Δεν είναι αλήθεια. Πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο για να το φέρω στα μέτρα μου»

 

Παρακάτω ο συνάδελφος Heikki Kulta από την Φιλανδία τον ρώτησε : «Kimi, μπήκες στον πειρασμό να πας να οδηγήσεις τον προσομειωτή για να έχεις καλύτερες ρυθμίσεις». Ο οδηγός απάντησε μονολεκτικά «Όχι» και η απάντηση που πήρε μπήκε στα Kimi-Classics.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...