Η Lotus μπορεί να αλλάξει όνομα

  • -
  • -

Συνέντευξη του ιδιοκτήτη της ομάδας της Lotus, Gerard Lopez, έχει στην πρόσφατη έκδοσή της το Γαλλικό περιοδικό Auto Hebdo.  O ιδιοκτήτης της Genii Capital, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, μίλησε για τα ανοιχτά θέματα.

 

«Πιστεύω στο σκεπτικό να έχει η Renault δυο ομάδες να στηρίζεται, την RBR και την δική μας. Ιδανικά χρειαζόμαστε την υποστήριξη ενός κατασκευαστή. Μας δίνει ειδικό βάρος στην πολιτική αρένα της F1, στην σχέση με τους επενδυτές και τους μετόχους. Δεν θα με πείραζε να αλλάξει και το όνομα της ομάδας. Δεν έχει σημασία εάν θα λέγεται Genii, Lotus, Renault ή κάτι άλλο», είπε ο Lopez.

 

Μίλησε και για τον Raikkonen : «Είχε τα πάντα. Ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, την υποστήριξη της ομάδας, την άνεσή του. Όπως και πέρσι, δεν πήρε όλα στην ώρα του, αλλά τα πήρε προς το τέλος (του 2012). Δεν έχουμε τον προϋπολογισμό κάποιων άλλων ομάδων, οπότε πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες. Πίστευα ότι ο Kimi δεν θα γύριζε στην F1 για τα λεφτά, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο ότι το αντίθετο είναι σωστό»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...