Το πήρε αλλιώς ο Alonso

Σε θέση άμυνας ο Ισπανός

  • -
  • -

Μεγάλη προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, Fernando Alonso. Μετά από τα σχόλια που έκανε για αυτόν ο Montezemolo μετά από το Ουγγρικό GP, ο Alonso ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.

 

«Νομίζω ότι πήγε λάθος πληροφορία στα αυτιά του Προέδρου. Ακούσαμε πάλι όλες τις συνεντεύξεις, αφού όλα είναι καταγεγραμμένα τη σημερον ημερα σε μέσα και μπορείς να ακούσεις τι είπες, και δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από προηγούμενους αγώνες, και προσπάθησα να πιέσω πολύ για την ομάδα και την απόδοσή της. Είναι (ο Πρόεδρος) ο πατέρας αυτής της οικογένειας, της Ferrari, και είναι μεγάλος εμπνευστής. Μας είπε ακριβώς τι περιμένει και τι θέλει από μας», είπε ο Ισπανός.

 

Όσον αφορά τις φήμες που ακούστηκαν περί μετακίνησής του στην Red Bull Racing, σχολίασε : «Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος για να ξεχωρίσει τι είναι φήμη και τι η αλήθεια. Είμαστε και οι δυο στην F1 για πολλά χρόνια και ξέρουμε τι σημαίνει το καλοκαίρι από πλευράς φημών, έτσι ποτέ δεν υπήρχαν ερωτήματα».

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...