Τεχνολογικές αναβαθμίσεις για το νέο MINI

Οι αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο 2017

  • -
  • -

Η γκάμα των ΜΙΝΙ θα δεχτούν μικρές πινελιές τεχνολογικής αναβάθμισης, που είναι ορατές μόνο για αυτούς που κάθονται στο εσωτερικό. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν επανασχεδιασμένα κουμπιά και νέα γραφικά. Ο "κρυφός" φωτισμός θα είναι πλέον λευκός και όχι πορτοκαλί, όπως είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα ΜΙΝΙ. Επίσης, τον ίδιο χρωματισμό θα ακολουθεί και το head-up display κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Το ύψος είναι ρυθμιζόμενο και ο κάθε οδηγός θα μπορεί να αποθηκεύση τη δική του θέση στο... κλειδί του αυτοκινήτου ως ένα προφίλ χρήστη. Παράλληλα, αποθηκευμένες θα είναι και η θέση του καθίσματος και των εξωτερικών καθρεφτών.

Η ένδειξη στάθμης του καυσίμου έχει πλέον αλλάξει, ενώ η εναλλαγή προγράμματος οδήγησης θα γίνεται μέσω ενός διακόπτη που είναι κάτω από το σημείο ρύθμισης του κλιματισμού. Επιπλέον, το αυτοκίνητο αναλύει κάθε στιγμή την οδήγηση του χειριστή και σε περίπτωση που καταλάβει το σύστημα ότι «χάνει τη συγκέντρωσή του» ο οδηγός από τον δρόμο, τότε τον προτρέπει να σταματήσει για ένα διάλειμμα.

Τέλος, στη λίστα των αναβαθμίσεων υπάρχει το σύστημα Apple CarPlay, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες iOS να συνδέσουν το smartphone τους με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.

Όλες οι παραπάνω αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο 2017 και μετά στη γκάμα των ΜΙΝΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...