Hyundai Veloster Turbo

Χτυπά την πόρτα στα μεγάλα hot-hatch

  • -
  • -

Αδιαμφισβήτητα η hatchback εμφάνιση του Veloster είναι ένα βήμα εμπρός στην αισθητική των σύγχρονων Hyundai. Αν λοιπόν η βασική έκδοση με τον κινητήρα άμεσου ψεκασμού των 1.6 λίτρων σας μετέδιδε σπορ ερεθίσματα, το νέο Veloster Turbo που παρουσιάστηκε στο Detroit έρχεται να εδραιώσει την εικόνα ενός hatchback επιδόσεων. Με τη χρήση ενός twin-scroll turbo αποδίδει 204 ίππους και 264 Nm ροπής από τις 1750 rpm.

Με 66 ίππους περισσότερους από την βασική έκδοση, το Veloster Turbo δεν αρκείται μόνον στα νούμερα της ιπποδύναμης και της ροπής, αλλά ψάχνει και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο επίσης 6 σχέσεων. Στην χειροκίνητη έκδοση φτάνει μέχρι και τα 6.2 lt/100km κατανάλωσης.

Σίγουρα πάντως δεν θα μπερδέψετε την έκδοση Turbo του Veloster, το οποίο διαφοροποιείται εμφανισιακά από το πιο αθώο αδελφό βασικό μοντέλο. Οι διαφορές στο εμπρός μέρος, οι τροχοί των 18 ιντσών και τα αεροδυναμικά βοηθήματα αποτελούν ευδιάκριτα σημεία διαφοροποίησης. Στο εσωτερικό υπάρχουν ανάλογες σπορ πινελιές, που ενισχύουν το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...