Ανανέωση για το Passat CC

Αισθητικές αλλαγές με αναβάπτιση ως VW CC

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και με 270.000 πωλήσεις παγκοσμίως φαίνεται ότι πέτυχε τον προορισμό του. Το Passat CC δεν ήταν ποτέ αυτό που περιμέναμε λόγω των δύο γραμμάτων CC της ονομασίας του (Coupe Cabriolet), αφού ουσιαστικά ήταν ένα τετράθυρο coupe χωρίς φυσικά ανοιγόμενη οροφή. Η VW αποφάσισε να το ανανεώσει αισθητικά και να του αλλάξει λίγο το όνομα βγάζοντας από τη μέση το μοντέλο αναφοράς ώστε να μην ταυτίζεται με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Το νέο λοιπόν VW CC θα ντεμπουτάρει στο σαλόνι του Los Angeles που ανοίγει τις πύλες τους στα τέλη του μήνα και προσφέρεται με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που διαθέτει στο οπλοστάσιο της η μάρκα.

Πέρα λοιπόν από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τη νέα μάσκα, έχουμε νέα φανάρια xenon με τη γνώριμη σειρά led ως περίγραμμα και σύστημα φωτισμού στις στροφές. Επιπλέον παρέχεται σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (lane change) και σύστημα αναγνώρισης οχημάτων στις νεκρές γωνίες (BLIS), ενώ επικουρικά θα υπάρχει σύστημα αναγνώρισης της κόπωσης του οδηγού. Στο εσωτερικό έχουμε επιμέρους αναβαθμίσεις στα συστήματα άνεσης και ψυχαγωγίας.

Στη γκάμα θα υπάρχουν δύο κινητήρες βενζίνης ο δίλιτρος TSi των 200 ίππων και ο V6 FSI των 3,6 λίτρων με απόδοση 280 ίππους. Αναφορικά με τους diesel θα υπάρχει ένας δίλιτρος σε δύο εκδοχές απόδοσης 140 και 170 ίππους. Στην Ευρώπη η πρεμιέρα του VW CC θα γίνει το Φεβρουάριο του 2012 στη Γερμανική αγορά και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι λοιπές αγορές της Ρωσίας και της Αμερικής, ενώ για την κινεζική αγορά θα υπάρχει ειδική έκδοση που θα παραχθεί το 2013.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...