Lexus LFA Nurburgring Package

Εορταστική συλλεκτική έκδοση

  • -
  • -

Με αφορμή το αποτέλεσμα στον 24 ώρο αγώνα αντοχής Nurburgring (θέσεις 1 έως 3), η νέα έκδοση του LFA  έρχεται να ενδυναμώσει την εικόνα του ιαπωνικού supercar της Lexus στην έκθεση της Γενεύης. Το νέο πακέτο αεροδυναμικων βοηθημάτων το οποίο αποτελείται από περιμετρικά του αμαξώματος σπόιλερ και μια εντυπωσιακή πίσω αεροτομή, προσφέρει τα οφέλη του στην αεροδυναμική και στην αισθητική του LFA. Ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός κατά 10 ίππους, φτάνοντας στο σύνολο τους 562 ίππους και συνδυάζεται με το ιδιαιτέρως γρήγορο σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων. Αλλαγές έχουν και οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων, οι οποίες προσφέρουν κατά 10 mm χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος.

Το συγκεκριμένο πακέτο θα προικίσει μόλις 50 από τα 500 LFA που έχουν προγραμματιστεί να παραχθούν. Συγκεκριμένα θα αφορά τα μοντέλα που θα κλείσουν την παραγωγή στα τέλη του 2012.

Η συγκεκριμένη έκδοση του LFA ήταν αύτη κατά τη διάρκεια πιθανόν της εξέλιξης της, με την οποία σκοτώθηκε  ο πολύπειρος δοκιμαστής τηςToyota Hiromu Naruse, σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από την πίστα του Nurburgring.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...